EXCLUSIV

Totul despre întâlnirea cu scântei dintre fratele și soțul Mădălinei Manole, după 11 ani: “În ochii lui pătrunzători se citea numai ură, parcă intrase în sevraj!”

Oana Pascaru, Ioana Nicolae 29.03.2021, 20:49

Marian Manole, fratele regretatei soliste Mădălina Manole, și-a făcut curaj, zilele trecute, și a bătut la poarta cumnatului său, Petru Mircea, în speranța că-și va putea vedea nepoțelul. Marian ne-a povestit, în exclusivitate pentru impact.ro, despre această întâlnire care s-a dovedit a fi un adevărat eșec.

Scandal între fratele și soțul Mădălinei Manole

Pe 14 iulie 2010, Mădălina Manole a decis să-și pună capăt zilelor. Decesul ei a lăsat în urmă multe semne de întrebare, dar și un scandal monstru între soțul artistei, Petru Mircea, și părinții și fratele ei. Au urmat, de ambele părți, un lung șir de acuzații grave, injurii și mărturii zguduitoare. După 11 ani de război, Marian Manole, fratele Mădălinei, a decis să facă pace cu Petru, așa că, deunăzi, a bătut la poarta vilei lui din Otopeni, din dorința de a-și vedea nepoțelul, pe Petru Junior, în vârstă de 11 ani.

“Nu am mai fost acolo de șapte ani, am văzut și unele schimbări la casă. Am fost cu cadouri pentru băiat. Fiul meu tot insista să își vadă verișorul, dar nu ai cu cine. Am ajuns acolo pentru că m-am dus cu treabă în București, mai exact să îmi cunosc cuscri. Mi-a zis că de ce nu l-am sunat înainte și i-am răspuns: ”Păi, cum, că am toate apelurile blocate!”. Urla ca disperatul, că de ce nu l-am anunțat”, ne-a spus Marian Manole.

Exclusiv: Totul despre intalnirea cu scântei dintre fratele si sotul Madalinei Manole, dupa 11 ani: “In ochii lui patrunzatori se citea numai ura, parca intrase in sevraj!”
Marian Manole, fiul si Mdalina Manole

Marian Manole: ”Petru Mircea și-a refăcut viața. Cum poate acea femeie să stea în casa surorii mele, să doarmă în patul ei?”

El ne-a povestit cum s-au desfășurat lucrurile, în continuare: “Mihai, băiatul meu, a sunat la poartă și, după cinci minute, Petru a venit cu masca pe figură și a început să mă amenințe. În ochii lui pătrunzători se citea ură, erau plini de ură, îi tremura tot corpul de nervi. De la nervi era foarte agitat, era transpirat, parcă intrase în sevraj. Nici nu am putut să vorbesc cu el, pentru că țipa. Mi-a zis să dispar de tot din viața lui. Plus că i-a spus băiatului meu că dacă vrea să își vadă verișorul să vină singur nu cu mine, altfel nu îl vede. Fostul cumnat a mai spus, atunci, la nervi, că pentru el familia Manole nu mai există pe această planetă”.

Petru Mircea și-ar fi refăcut viața sentimentală: “Știu că Petru s-a însurat în vara anului trecut. Asta am auzit de prin vecini că își duce nevasta la serviciu, dimineața  pe la 7.00-8.00, cu mașina. Eu nu știu cum poate acea femeie să stea în casa surorii mele, să doarmă în patul ei”, ne mărturisea Marian Manole, în urmă cu câteva zile.

Urmăriți Impact.ro și pe