EXCLUSIV! Surse INML: Care ar fi cauza morții Cristinei Țopescu. Nu a făcut infarct

Redacția IMPACT 13.01.2020, 11:31
EXCLUSIV! Surse INML: Care ar fi cauza morții Cristinei Țopescu. Nu a făcut infarct

Sfârșitul cutremurător al Cristinei Țopescu a căzut ca un trăsnet pentru apropiații jurnalistei, colegii ei de breaslă, dar și pentru publicul care obișnuia să o urmărească. După decesul acesteia, care a fost constatat, duminică seară (12 ianuarie 2020), în jurul orelor 22, evenimentul tragic a început să ridice mari semne de întrebare. Care a fost motivul pentru care jurnalista s-a stins din viață și care sunt primele concluzii ale specialiștilor INML? Informații în exclusivitatate, în materialul următor!

EXCLUSIV! Surse INML: Care ar fi cauza morții Cristinei Țopescu

Vestea morții Cristinei Țopescu a șocat o țară întreagă, mai cu seamă circumstanțele cutremurătoare în care s-a produs decesul. În urma unui apel la 112, pe care l-a efectuat vecina Cristinei, îngrijorată că nu mai știa nimic de ea de aproximativ trei săptămâni, polițiștii de la IPJ Ilfov au ajuns duminică seara, 12 ianuarie, și au găsit-o pe jurnalistă fără suflare.

Informația oficială a fost comunicată de către autorități prin intermediul unui material de presă. “În cursul acestei seri (n.r. duminică_, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violența. Urmează Să se efectueze în cauză expertiza medico legală.”

Specialiștii de la Institutul Național de Medicină Legală au tras deja primele concluzii în ceea ce privește moartea jurnalistei. Surse din INML au declarat, în exclusivitate, pentru impact.ro, că aceasta nu a făcut infarct și susțin că jurnalista ar fi făcut comoție cerebrală.

Cristina Țopescu s-a stins din viață la 59 de ani
Cristina Țopescu s-a stins din viață la 59 de ani

Informația este întărită și de declarațiile pe care le-a făcut vecina Cristinei, cea care a semnalat la 112 dispariția jurnalistei, în fața oamenilor legii. Conform declarațiilor făcute, în ultima vreme Cristina Țopescu se plângea de atacuri de panică tot mai des și i se încleștea maxilarul.

Ce spune vecina Cristinei Țopescu, care a sunat la 112

În cadrul unei postări făcute pe Facebook, vecina Cristinei Țopescu, a făcut primele mărturisiri după tragicul eveniment. Diana Maria susține că jurnalista nu s-a sinucis, înlăturând din start această ipoteză.

“Și nu credeți prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis.
A trecut Sus alături de cățeii ei, așa cum voia sa se întâmple cand ii va veni ceasul.”, a ținut ea să le transmită apropiaților Cristinei Țopescu, dar și celor care au urmărit-o pe parcursul carierei sale profesionale.