Exclusiv. Suma IMENSĂ pentru care Delia și-a asigurat vocea

Alexandra Andrei 18.02.2020, 19:32
Exclusiv. Suma IMENSĂ pentru care Delia și-a asigurat vocea

Delia se numără printre cele mai apreciate și căutate vedete din showbiz-ul românesc. Cea mai mare calitate care o recomandă pe artistă este vocea, dar și stilul său nonconformist prin care reușește de fiecare dată să iasă în evidență. Aceste avantaje i-au adus cântăreței mai multe contracte inclusiv cu televiziuni, precum Antena 1. Iar pentru că știe cât de importante sunt calitățile sale vocale, Delia și-a făcut o asigurare de voce.

Câți bani a scos din buzunar Delia pentru a-și asigura vocea

Având în vedere că vocea este cea mai mare sură de venit a cântăreței, Delia și-a pus la adăpost ”averea” printr-o asigurare de voce. Potrivit unor surse Impact.ro, cântăreața a scos din buzunar nu mai puțin de 500.000 de euro pentru a-și asigura vocea. De asemenea, mai mulți artiști și-au exprimat de-a lungul timpului, intenția de a-și asigura vocea după un tipar deja consacrat mai ales în Statele Unite ale Americii. Printre cei mai cunoscuți artiști care au încheiat o poliță de asigurare a vocii în afara granițelor se numără Mihai Trestariu. Cântărețul și-a asigurat vocea în Germania, însă a renunţat la poliţă după câţiva ani.

„Am avut vocea asigurată în Germania acum câţiva ani. Am renunţat până la urmă la poliţă pentru că am considerat, la un moment dat, că este inutilă, dar şi din cauza preţului. La vremea aceea nu aveam veniturile din prezent. Plăteam 500 de euro la fiecare trei luni pentru o sumă asigurată de 50.000 de euro pe 20 de ani. Riscurile asigurate includeau, practic, orice tip de leziune, accident, orice mi-ar fi putut afecta vocea”, explică artistul.

delia, asigurare de voce, jurata de la iumor
Câți bani a scos din buzunar Delia pentru a-și asigura vocea

Și alte vedete de peste Ocean au ales să-și asigure diverse părți ale corpului sau diverse calități care le asigură un venit lunar constat. De exemplu, Mariah Carey și-a asigurat vocea pentru suma de 35 de milioane de dolari, Julia Roberts și-a asigurat zâmbetul pentru 30 de milioane, iar Tina Turner și-a asigurat picioarele pentru suma de 3,2 milioane de dolari.

Delia a cunoscut succesul în 1999, pe vremea când făcea parte din formația N&N, alături de colegul său, Nick. Cei doi au scos împreună piesa ”Vino la mine”, care mai este fredonată și astăzi de către fanii vedetei. Jurata de la iUmor a reușit să ajungă la inimile oamenilor încă de la prima sa apariție și a avut o evoluție presărată cu multe hituri memorabile.

Din anul 2003, Delia și-a început cariera solo, pe parcursul căreia și-a surprins fanii cu foarte multe melodii, precum: ”Dale”, ”A lu mamaia”, ”Doi în unu”, ”Da, mamă”, ”Cine m-a făcut om mare”, etc. Ultimul hit lansat de artistă a fost ”Trăiește frumos”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...