Exclusiv: Sorin Oprescu, probleme grave de sănătate! Cu ce se confruntă fostul edil, după ce a primit pedeapsă cu închisoare

Redacția IMPACT 25.02.2020, 16:17
Exclusiv: Sorin Oprescu, probleme grave de sănătate! Cu ce se confruntă fostul edil, după ce a primit pedeapsă cu închisoare

Fostul primar general al Capitalei suferă din pricina problemelor grave de sănătate. Sorin Oprescu are în prezent vârsta de 68 de ani și a activat în această funcție până pe 15 septembrie 2015, când a fost demis din postul de edil, din pricina problemelor cu legea.

Sorin Oprescu, probleme grave de sănătate

Tot în luna septembrie din 2015, lui Sorin Oprescu i-a fost retras și Ordinul Coroana României, ce îi fusese acordat de către Casa Regală. De asemenea, Agenția Națională de Integritate a declanșat pe numele acestuia și o procedură de verificare a averii. Se pare că problemele cu justiția cu care a început să se confrunte, încă de atunci, au venit la pachet și cu cele de sănătate.

Celebrul medic și mai apoi primar al Capitalei, Sorin Oprescu suferă din pricina unei forme de diabet, care doar s-a agravat în ultimii ani, din cauza stresului suferit. Sursele Impact au aflat și că fostul edil mai are o boală cardio-vasculară, pentru care urmează un tratament de ceva timp.

Exclusiv Sorin Oprescu, probleme grave de sănătate! Cu ce se confruntă fostul edil, după ce a primit pedeapsă cu închisoare
Sorin Oprescu se confruntă cu probleme de sănătate grave, în prezent

De asemenea, acesta ar mai fi fost diagnosticat si cu edem pulmonar. Pentru că a primit un asemenea verdict, acestuia i-a fost impus să renunțe la țigări. Însă, din pricina faptului că nu se poate lăsa de fumat, acesta a continuat cu obiceiul nociv. Totul nu a făcut decât să îi afecteze și mai mult sănătatea, iar problemele cu legea din ultimii ani nu au ajutat deloc.

Cu ce se confruntă fostul edil, după ce a primit pedeapsă cu închisoare

Condamnarea venită din partea magistraților la 5 ani și 4 luni de închisoare cu executare, de anul trecut, a reprezentat o lovitură grea pentru Sorin Oprescu. Pe numele acestuia au fost formulate acuzații de corupție, fiind atacate de către acesta printr-un apel, după condamnarea primită la Tribunalul București.

În prezent, Sorin Oprescu joacă doar cartea achitării, pentru că vrea în continuarea să îi convingă pe magistrații de la Curtea de Apel că este nevinovat. Procurorii DNA au formulat pe numele acestuia acuzații de luare de mită, alături de constituire de grup infracțional organizat, abuz în serviciu, dar și spălare de bani. Încă de la formularea sentinței, fostul primar general al Capitalei și-a susținut nevinovăția, dar a recunoscut că a primit suma de 25.000 de euro, de la un subaltern. În trecut, acesta susținea că respectivii bani nu presupuneau o șpagă, ci un împrumut.

Urmăriți Impact.ro și pe