Exclusiv: Socrul Andreei Bălan a rupt tăcerea! Cum se înțelege, de fapt, George Burcea cu frații lui

Redacția IMPACT 29.02.2020, 17:13
Exclusiv: Socrul Andreei Bălan a rupt tăcerea! Cum se înțelege, de fapt, George Burcea cu frații lui

Nelu Burcea, socrul Andreei Bălan, a făcut dezvăluiri în premieră, despre fiul său cel mic. Bărbatul a oferit detalii despre cum se înțelege, în realitate, actorul de 32 de ani cu familia sa. Din pricina scandalului declanșat de curând, artista a decis că ea și tatăl fetițelor sale se vor separa oficial, la notar.

Socrul Andreei Bălan a rupt tăcerea

Anunțul că Andreea Bălan și George Burcea vor divorța i-a luat pe mulți pe nepregătite. Fanii artistei s-au arătat șocați de ultimele vești, mai ales că tânărul cuplu are și două fetițe, de vârste fragede. Actorul a fost prins sub influența substanțelor cu efect psihoactiv, când își conducea autoturismul, în Voluntari, pe 21 februarie. A fost tras pe dreapta de autorități și testele au arătat că este pozitiv pentru consum de cocaină.

Din pricina problemelor cu legea pe care le are în prezent George Burcea, cântăreața s-a arătat devastată. Nu a dorit să comenteze foarte mult situația, pentru că a oferit doar o declarație scurtă, vineri, pe contul ei de Instagram. Actele divorțului vor fi semnate cât mai curând de către cei doi.

Mai mult, chiar și înainte de izbucnirea scandalului fără precedent, în familia vedetei tot exitau anumite tensiuni. Totul pe marginea declarațiilor acide făcute de către Nelu Burcea, odată ce actorul a spus adevărul despre cum au arătat anii copilăriei sale. De curând, bărbatul a comentat situația în care s-a regăsit fiul lui cel mic.

Exclusiv Socrul Andreei Bălan a rupt tăcerea Cum se înțelege, de fapt, George Burcea cu frații lui
Fratele și sora actroului au fost crescuți de bunicii din partea tatălui (sursă foto: Facebook)

Nelu Burcea, socrul Andreei Bălan, a oferit detalii despre relația dintre George și frații lui. În imagine se regăsesc rudele bărbatului, mai puțin soa cea mare a actorului, care alături de acesta a fost crescută de bunicii din partea mamei. Cei din poză sunt copiii crescuți de bunici din partea tatălui. Mai mult, este cunoscut și că toți cei trei frați ai săi au participat, în calitate de invitați, la nunta lui George cu Andreea. În plus, fratele actorului se numește Cristian.

Cum se înțelege, de fapt, George Burcea cu frații lui

„Copiii crescuți de mamă și de sora mea sunt plecați din țară. Vin o dată, de două ori pe an, iar atunci se întâlnesc cu fratele lor. Despre fiica cea mare nu știu foarte multe. A fost măritată în Botoșani, dar maică-sa a avut grijă să o divorțeze și să o mărite cu un italian înstărit. La fel ca maică-sa, fata și-a lăsat soțul și copiii și a plecat de una singură în Italia, după un bărbat. Soția mea a vrut să se pună martor la proces, dar fostul meu ginere i-a spus că dacă se mai bagă în familia lui, va spune tuturor cu ce s-a ocupat ea în Turcia”, a declarat Nelu Burcea, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe