EXCLUSIV. Secretul Irinei Loghin a ieșit la iveală. Ce face artista de 81 de ani în fiecare dimineață

Iancu Andreea 03.12.2020, 12:10
EXCLUSIV. Secretul Irinei Loghin a ieșit la iveală. Ce face artista de 81 de ani în fiecare dimineață

Irina Loghin, una dintre vocile muzicii populare românești, se bucură de vârsta de 81 de ani. În ciuda unei vieți de artist, care adesea poate fi obositoare și stresantă, cântăreața a reușit să uimească prin longevitatea sa și spiritul tânăr pe care îl afișează. Totuși, pentru a arăta atât de bine chiar și la vârsta sa, doamna Loghin are un obicei, de la care nu se abate. Secretul Irinei Loghin a fost dezvăluit în exclusivitate de paparazzi impact.ro.

Cum se întreține una dintre cele mai bune voci ale muzicii românești. Care este secretul Irinei Loghin

A împlinit 81 de ani pe data de 19 februarie, însă Irina Loghin se numără printre femeile norocoase ce nu își arată vârsta. Dincolo de șansa de a avea gene bune, artista are însă și un mod de viață echilibrat, cu obiceiuri cât mai sănătoase. Artista reușește astfel să se întrețină și să arate de invidiat, în ciuda vârstei sale. Secretul Irinei Loghin este sportul, iar paparazzi noștri au confirmat acest fapt.

Irina Loghin a fost surprinsă în Parcul Herăstrău, în timp ce își făcea tura de mișcare. Artista obișnuiește să meargă chiar și 7 kilometri, indiferent de vreme. Recent aceasta a fost văzută în zona de nord a Capitalei, în timp ce dădea o tură de Herăstrău, chiar dacă temperatura de afară era una cu minus. În scurt timp, Irinei Loghin i s-a alăturat o prietenă, care a condus-o pe cântăreață până în fața casei. Purtând în mod regulamentar masca de protecție și un băț în mână, doamna muzicii populare românești a înconjurat parcul în aproximativ o oră.

Irina Loghin a fost surprinsă făcând mișcare în Parcul Herăstrău
Irina Loghin a fost surprinsă făcând mișcare în Parcul Herăstrău

Irina Loghin s-a vindecat de coronavirus

La începutul acestei toamne, în luna septembrie, cântăreața de muzică populară punea pe jar întreaga țară după ce anunțase că s-a infectat cu noul Coronavirus. Pe lângă aceasta, soțul artistei, Ion Cernea (84 ani) și Ciprian Loghin, băiatul său au fost și ei testați pozitiv pentru Covid-19. Cu toate acestea, Irina Loghin s-a confruntat cu o formă ușoară a bolii.

Deși nu a manifestat vreun simptom, artista a mers să se testeze din proprie inițiativă. Doamna muzicii populare românești a făcut două teste pentru a se convinge de rezultat, ambele fiind pozitive. Potrivit declarației artistei, ea ar fi contactat virusul de pe litoral.

Dragii mei, dupa cum probabil ati aflat, am fost testata pozitiv cu noul coronavirus. Vreau sa va asigur pe toti că sunt bine, ca nu am avut și nu am absolut nici un simptom, iar radiografia pulmonară și toate analizele de sânge au iesit în regulă. Mi-am făcut testul din proprie inițiativă, fiind a treia oară când il fac, la distanta de o lună. Din păcate, de data aceasta am avut ghinionul ca rezultatul sa fie pozitiv. Dar Dumnezeu mă iubește și m-a ferit de o formă mai agresivă a acestei boli. Cu emotii în suflet v-am simtit aproape în aceste zile, a fost mesajul artistei de la acel moment.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...