EXCLUSIV Schimbare majoră pentru Adrian Mutu! Mutu va spune DA campioanei CFR?

Stan Filon 30.11.2020, 19:22
EXCLUSIV Schimbare majoră pentru Adrian Mutu! Mutu va spune DA campioanei CFR?

Aventura lui Dan Petrescu la CFR Cluj s-a încheiat, după ce a adus în Gruia nu mai puțin de trei titluri de campioană. Patronul CFR Cluj are deja un antrenor în minte pe care vrea musai să-l aducă la echipă. Preferatul său este Adrian Mutu, care antrenează acum naționala de tineret.

Adrian Mutu este foarte tentat să o antreneze pe CFR Cluj

”Vom aduce rapid antrenor… Eu îl vreau pe Mutu, am încredere în Adi… dar vom vedea”, a declarat Nluțu Varga, care a promis ca în câteva zile va rezolva problema antrenorului principal. Se pare că este destul de sigur că îl va aduce pe Adrian Mutu la CFR, mai ales că a și anunțat acest lucru, scrie Playtech.ro.

Chiar dacă Mutu se ferește să admită că ar fi existat deja tratative în acest sens, apropiați ai Briliantului spun că el ar fi aproape decis să antreneze în Gruia, însă doar faptul că se află sub contrac îl face să fie prudent la tot ceea ce spune pe marginea acestui subiect.

Adrian Mutu este foarte tentat să o antreneze pe CFR Cluj
Adrian Mutu este foarte tentat să o antreneze pe CFR Cluj, dupa plecarea lui Dan Petrescu

Lasă națională pe care a calificat-o la Europeanul de anul viitor?

Oamenii din fotbal sunt surprinși de mișcarea pe care se pare că o va face Mutu, mai ales după ce a calificat naționala sub 21 la Europeanul de anul viitor. Un motiv destul de plauzibil pentru care ar accepta înțelegerea cu CFR este clauza din contractul de la națională.

Deși el este selecționerul naționalei Under 21 calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo, la olimpiadă ar urma să stea pe bancă Mirel Rădoi, acum antrenor al primei reprezentative, cel care a obținut practic biletele pentru Japonia. Mutu nu a comentat niciodată pe marginea acestui subiect, dar se pare că situația nu îl mulțumește deloc.

Dan Petrescu i-a supărat și pe jucători

Plecarea lui Dan Petrescu a tot fost anunțată de antrenor, care a mai avut astfel de declarații, așadar era doar o chestiune de timp. Dan Petrescu nu s-a sfiit să arate cu degetul în mod constant către oamenii cu bani de la club, criticând politica de transferuri, iar ofertele din Asia se pare că sunt destul de multe pentru Dan Petrescu.

Ceea ce a mai contribuit însă la răceala dintre antrenor și conducerea CFR-ului a fost și faptul că Petrescu n-ar fi intenționat să dea mai mult credit jucătorilor tineri, preferând să ceară fotbaliști cu experiență, destul de scumpi. Mai mult, ”Bursucul” se pare că i-a cam supărat și pe jucători, prin atitudinea sa irascibilă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...