Exclusiv: Scandal de proporții! Anamaria Prodan, despre Maria Ilioiu: „Cine e femeia asta, pârlitura asta?”. De la ce a pornit totul

Redacția IMPACT 28.02.2020, 16:12
Exclusiv: Scandal de proporții! Anamaria Prodan, despre Maria Ilioiu: „Cine e femeia asta, pârlitura asta?”. De la ce a pornit totul

Scandalul de proporții dintre Andreea Tonciu și Maria Ilioiu o vizează în prezent și pe Anamaria Prodan. Celebra impresară de fotbaliști a crezut de cuviință să intervină, atunci când a considerat că lucrurile capătă o turnură nefericită. De aceea, i-a sărit în ajutor finei sale, dar bruneta tot s-a văzut în centrul atenției, într-un mod negativ, în emisiunea Bravo, ai Stil Celebrities.

Scandal de proporții în showbiz

Cel mai nou sezon al emisiunii de modă de pe Kanal D le-a avut în centrul atenției pe Andreea Tonciu și Maria Ilioiu. De ceva timp, între cele două participante există contre foarte dure, de aceea Anamaria Prodan s-a văzut nevoită să intervină, nefiind pentru prima dată când ia astfel de măsuri.

Exclusiv Scandal de proporții! Anamaria Prodan, despre Maria Ilioiu Cine e femeia asta, pârlitura asta De la ce a pornit totul
Între Andreea Tonciu și Maria Ilioiu au existat foarte multe contre, la Bravo, ai Stil Celebrities

Cearta dintre fosta asistentă TV și fosta ispită de la Antena 1 a pornit chiar din primele ediții de filmare pentru emisiune. Mai exact, motivul a fost cel că Maria a comparat-o pe Andreea Tonciu cu o ciocănitoare. A fost o replică la care vedeta nu avea cum să nu riposteze, iar de atunci au urmat fel de fel de certuri, în fața camerelor de filmat.

Anamaria Prodan, despre Maria Ilioiu: „Cine e femeia asta, pârlitura asta?” De la ce a pornit totul

Cel mai nou episod al scandalului o vizează pe Anamaria Prodan. Nașa Andreei Tonciu a intervenit de curând și i-a adresat replici foarte usturătoare Mariei Ilioiu. Fosta ispită de la Insula Iubirii a declarat în mod public faptul că Andreea Tonciu va câștiga ediția din prezent de la Bravo, ai Stil. Totul pentru că ar fi fost ajutată de celebra impresară de fotbal, care ar fi plătit suma de 50.000, ca să îi asigure succesul. Răspunsul acesteia a fost unul pe măsură, fiind vorba de acuzații foarte grave.

„Doamne, am ajuns să băgăm în seamă toate lepădăturile, toate scursurile. Cum să arunc bani pe așa ceva? Păi eu nu am familie, nu am copii? Ce mă intereseaza pe mine cine castiga Bravo ai Stil? Sau ca e fina mea acolo? Sa fie sanatoasa, e fata mare, stie in ce se baga. De ce băgăm în seamă toate non valorile? Cine e femeia asta, pârlitura asta? Dar ce minte bolnava are. Este peste puterea mea de intelegere”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe