Exclusiv: Reacția uluitoare a lui George Burcea când a aflat de noul iubit al Andreei Bălan. I-a surprins pe mulți

Alexandra Andrei 08.07.2020, 12:52

Andreea Bălan are un nou iubit, deși nu este încă, divorțată, de George Burcea. Reacția soțului oficial nu a întârziat să apară, iar Impact.ro are detaliile.

S-a afișat cu noul iubit la mare

Weekendul trecut, Andreea Bălan a profitat de vremea frumoasă de afară, dar și de faptul că nu are concerte, pentru a da o fugă la mare cu buna sa prietenă, Andreea Antonescu. Ceea ce părea o simplă escapadă ca fetele la mare a scos la iveală, de fapt, într-o mini vacanță cu iz amoros. Spunem asta ținând cont de faptul că Andreea Bălan a fost fotografiată sărutându-se și îmbrățișându-se cu un bărbat, altul decât cel care îi este soț.

Bărbatul care pare să îi vindece sufletul frumoasei artiste se numește Tiberiu Argint, are 36 de ani și veleități de om de afaceri. Relația celor doi ar fi început în urmă cu trei sătămâni, iar cea care i-ar fi cuplat a fost chiar cealaltă jumătate a trupei Andre’, Andreea Antonescu. Deși sunt la început de drum, relația celor doi pare să progreseze cu pași mici, dar siguri.

george burcea, reactie, iubitul andreei balan
Andreea Bălan împreună cu noul său iubit, Tiberiu

George Burcea nu este deranjat că soția sa are un nou iubit

Vestea că Andreea Bălan și-a refăcut viața cu un alt bărbat a fost una destul de șocantă pentru cei care știu cât de mult a suferit artista după ce George Burcea a anunțat-o că nu o mai iubește și că dorește să divorțeze. Singurul care nu a fost surprins de veste a fost chiar actorul, care se pare că știa de faptul că soția sa se află la începutul unei idile cu un alt bărbat. Cea care i-ar fi dat de înțeles acest lucru este chiar Andreea.

„Nu prea discută el despre astfel de lucruri, mai face comentarii, dar în treacăt. Însă, vă asigur că George nu este deranjat de faptul că Andreea își reface viața. El și-a asumat o decizie și nu se mai întoarce din drum. Acum, nici nu putem spune că sare în sus de bucurie, să nu fim ipocriți. Este imparțial și, cumva, îi convine ca Andreea să se îndrăgostească din nou pentru că își va recăpăta fericirea și bucuria. Astfel, poate se mai îmblânzește și mai renunță la ostilități. În plus, dacă Andreea este fericită, și fetițele vor fi mai vesele”, ne-au declarat surse din anturajul carismaticului actor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...