EXCLUSIV. Reacția lui Gheorghe Dincă atunci când a aflat că tatăl Luizei Melencu a murit. A fost potolit cu greu de gardieni

Alexandra Andrei 02.12.2020, 15:47
EXCLUSIV. Reacția lui Gheorghe Dincă atunci când a aflat că tatăl Luizei Melencu a murit. A fost potolit cu greu de gardieni

Se întâmplă lucruri grave în Cazul Caracal. În această dimineață, principalul suspect al cazului a fost protagonistul unui episod neașteptat. Reacția lui Gheorghe Dincă atunci când a aflat că tatăl Luizei Melencu a murit a fost uluitoare. Bărbatul a fost potolit cu greu de gardieni. Informațiile au fost obșinute ÎN EXCLUSIVITATE de jurnaliștii Impact.

Drama fetelor dispărute are repercusiuni nebănuite și capătă proporții neașteptate. De la izbucnirea cazului, mai multe drame s-au petrecut cu persoanele implicate.

Reacția lui Gheorghe Dincă atunci când a aflat că tatăl Luizei Melencu a murit

Tatăl Luizei Melencu s-a stins într-un mod dramatic. Bărbatul suferea de o boală incurabilă, care s-a agravat odată cu dispariția fiicei sale. El a murit după o perioadă în care a luptat din toate puterile cu boala. Dispariția lui Claudiu Melencu a șocat opinia publică, iar vestea a ajuns și la urechile lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariției adolescentelor.

Conform informațiilor aflate ÎN EXCLUSIVITATE de jurnaliștii Impact, informația l-ar fi bulversat total pe Gheorghe Dincă. Se pare că bărbatul a recurs la gesturi neașteptate. Gardienii au auzit zgomote în celula în care se află suspectul Cazului Caracal și au mers să vadă ce se petrece. Se pare că Dincă a aruncat cu obiectele din încăperea în care se află reținut.

Reactia lui Gheorghe Dinca atunci cand a aflat ca tatal Luizei Melencu a murit
Reactia lui Gheorghe Dinca atunci cand a aflat ca tatal Luizei Melencu a murit

„ A devenit agresiv cu ceea ce se afla în jurul său. A fost extrem de nervos, iar gardienii au mers imediat pentru a vedea ce se întâmplă. După ce au intrat în celulă, Gheorghe Dincă s-a potolit. Nu a avut nicio reacție necontrolată la adresa gardienilor”, au dezvăluit sursele noastre.

Dincă i-a trimis o scrisoare mamei Luizei Melencu

La auzul vești că tatăl Luizei Melencu a murit Gheorghe Dincă i-ar fi scris mamei fetei o scrisoare. În rândurile trimise către familia Melencu, suspectul principal din Cazul Caracal și-ar fi arătat disponibilitatea de a suporta toate cheltuielile pentru înmormântare. Bărbatul dorește să plătească pentru acoperirea costurilor, chiar dacă se află în spatele gratiilor.

Claudiu Melencu s-a stins fără a-și putea îndeplini cea mai mare dorință după dispariția fetei sale. În mai multe rânduri, bărbatul a spus că ar vrea să stea față-n față cu Gheorghe Dincă și să-l întrebe pe acesta dacă i-a omorât fiica sau nu.

Din păcate, dorința nu i s-a putut îndeplini, iar el a pierdut lupta cu boala necruțătoare de care suferea. Reacția lui Gheorghe Dincă atunci când a aflat că tatăl Luizei Melencu a murit a fost una halucinantă. Suspectul a fost oprit de gardieni să nu mai distrugă obiectele din celula în care se află.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...