EXCLUSIV. Răsturnare de situație în cazul filmărilor indecente cu Ciprian Marica. Motivul pentru care fotbalistul își dă în judecată amanta

Alexandra Andrei 02.05.2020, 17:46
EXCLUSIV. Răsturnare de situație în cazul filmărilor indecente cu Ciprian Marica. Motivul pentru care fotbalistul își dă în judecată amanta

Momente extrem de dificile pentru Ciprian Marica, după ce în mediul online a apărut o filmare făcută în urmă cu un an, într-un hotel din Cluj. Fostul fotbalist se află într-o cameră de hotel cu o femeie măritată, iar cei doi sunt surprinși “în fapt” chiar de soțul încornorat. Acum e o adevărată răsturnare de situație iar impact.ro vă prezintă motivul pentru care fotbalistul își dă în judecată amanta!

Motivul pentru care Ciprian Marica își dă în judecată amanta. E prieten cu soțul înșelat!

Are 35 de ani, a avut o carieră de invidiat, dar și o iubită superbă, de profesie medic, care i-a dăruit doi băieți. Atunci când credea că nimic nu îi poate umbri fericirea, Ciprian Marica s-a trezit în centrul unui scandal sexual, al cărui protagonist este chiar el. Anul trecut, în vară, fostul fotbalist a avut o escapadă cu Ana, o profesoară de sport, nimeni alta decât soția prietenului și vecinului său, Florin Muntean. Bărbatul a simțit că ceva nu este în ordine și și-a urmărit soția la hotel, apoi a ciocănit la ușă și a așteptat să vadă cine este bărbatul cu care femeia își face de cap.

Imaginile cu Ciprian Marica și Ana Muntean, amanta sa, au ajuns în topul vizualizărilor pe youtube
Imaginile cu Ciprian Marica și Ana Muntean, amanta sa, au ajuns în topul vizualizărilor pe youtube

După scandalul cu pricina, Marica a avut o discuție cu prietenul său, iar acesta i-a promis că situația va rămâne între ei, cu condiția ca fostul fotbalist să îi spună iubitei sale că a înșelat-o. Zis și făcut. Marica s-a întors la București, și-a luat inima în dinți și i-a spus Ioanei toată tărășenia. După un scandal monstruos, tânăra a decis să îi mai dea fostului fotbalist o șansă, mai ales că acesta a jurat că nu va mai călca strâmb, Iar până acum s-a și ținut de cuvânt.

Este convins că fosta amantă a dar filmarea presei!

După ce imaginile cu el la bustul gol a făcut deliciul presei din România, dar și de peste hotare, Ciprian Marica este hotărât să își facă dreptate și să nu lase vinovații nepedepsiti. Acesta este sigur că cei care au dat filmarea presei sunt chiar cei doi soți. Mai mult, el o bănuiește chiar pe fosta lui amantă, pe care intenționează să o dea în judecată.

“Ciprian este convins că Ana este cea care a făcut publică filmarea. Fie pentru celebritate, fie pentru bani. O consideră o femeie fără scrupule. El și-a luat deja o echipă de avocați, car vor depune plângere penală. În urma anchetei, dacă se demonstrează că familia Munteanu a dat presei filmarea, el este dispus să îi dea pe aceștia în judecată. Cineva vrea să îi prejudicieze imaginea și este dispus să meargă până în pânzele ale pentru a afla cine anume dorește să îi facă rău și de ce”, ne-au dezvăluit surse apropiate fotbalistului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...