Exclusiv. Prima reacție a părinților Andreei Bălan în scandalul divorțului de George Burcea: ”Andreea ne-a interzis asta!”

Alexandra Andrei 22.02.2020, 18:09
Exclusiv. Prima reacție a părinților Andreei Bălan în scandalul divorțului de George Burcea: ”Andreea ne-a interzis asta!”

Este scandalul momentului. Divorțează sau nu Andreea Bălan de soțul ei, George Burcea? Artista deja nu mai face față la telefoanele și mesajele primite de la apropiați și fani în vreme ce părinților ei le-a transmis să fie discreți cu privire la viața lor privată.

Cum a început scandalul presupusului divorț

Zvonurile legate de un posibil divorț între Andreea Bălan și George Burcea au apărut în contextul în care au ieșit la iveală informații din copilăria actorului, mai precis despre tatăl său, un om violent care a recurs la violențe de nedescris.

Vedeta a distribuit pe pagina sa de Facebook un articol intitulat ”Bărbaților le plac femeile puternice, dar…”, care dă de înțeles că cântăreața se consideră o femeie puternică, care ”nu are nevoie de un bărbat alături”. Iar articolul explică și de ce bărbaților nu le plac femeile puternice.

”Bărbaților le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca să le cucerească. Nu-și doresc să trăiască alături de ele. Se zbat să le cucerească, doar ca să-și demonstreze lor și celor din jur valoarea. Uite, frate, ce femeie capabilă mi-am tras eu! Femeile puternice sunt o provocare pentru ei. Sunt un examen. Sunt o confirmare. Doar că, după ce își fac demonstrația de forță, abdică. Fug. Pleacă. De ce? Pentru că femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele și oricum ar face, când el se reflectă în ea, se vede mărunt, nerealizat, frustrat. Pe ea o vede ca pe o scorpie carieristă și autoritară. Reușitele ei îl dor. Hainele ei de calitate și maşina ei pricopsită îl sfidează și are mereu impresia că ea reușește orice, doar ca să scoată în evidență cât este el de „nenorocos” în tot ce întreprinde. Atunci, ce-i rămâne lui de făcut?”, potrivit postării scrise de Miriam Eugenia Soare și distribuită de Andreea Bălan zilele trecute.

Internauții au tras atunci concluzia că vedeta ar urma să se separe de soțul ei, George Burcea.

Ce spun apropiații familiei

De la respectiva postare, au început că curgă comentariile și reacțiile de la sute de admiratori care presupun că Andreea Bălan ar urma să divorțeze.

Sursa foto: Facebook / Andreea Bălan
Sursa foto: Facebook / Andreea Bălan

Adevărul, însă este știut doar de cei doi și de familiile acestora. Acestea din urmă au transmis, potrivit unor surse Impact.ro că nu au voie să ofere detalii cu privire la aceste detalii intime din viața celor doi. Tatăl Andreei Bălan a spus, că nu are declarații de oferit în acest sens, întrucât fiica sa, i-a interzis să ofere amănunte despre acest subiect.

„Nu avem nimic spus. Andreea ne-a interzis să dăm declarații despre acest subiect”, a declarat tatăl Andreea Bălan colaboratorilor Impact.ro.

Cristina Stroe și Damian Drăghici, despre Te cunosc de undeva
Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...