EXCLUSIV. Prezentatorul celebru din România care făcea orice ca să o vadă pe Oana Sârbu. ”Intram pe geamul de la baie”

Alexandru Catalan 05.03.2021, 16:27

Actorul Cosmin Seleşi, unul dintre prezentatorii show-ului de televiziune ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, se declară fan al muzicii uşoare româneşti. Și-a înființat ”Orchestra Cosmin Seleşi” și dorește să interpreteze cele mai tari hit-uri. ”Mă gândesc chiar să abordez şi eu, poate chiar mai repede decât cred, celebra piesă «Lasă-mă, papa, la mare!». D-abia aştept să văd ce figură o să facă colega mea, Andreea Bălan”, ni s-a confesat el, în exclusivitate pentru impact.ro. Ne-a mai povestit și despre strategiile gândite pentru a intra gratuit în cinematograf.

Actorul Cosmin Seleși și-a făcut trupă: ”Ne adresăm publicului între 30 şi 60 de ani şi vă pot spune că avem deja foarte multe ecouri pozitive”

Cosmin Seleși este și un solist talentat: ”Ideea de a reveni la muzica unor ani trecuţi deja nu e una nouă. Mi s-a născut când am constatat cât de multă lume îşi aminteşte muzica veche, care a purtat multe generaţii prin timp. Ca atare, înainte de declararea pandemiei de COVID-19, prin februarie 2020, am reuşit să pun la punct o formaţie, Orchestra Cosmin Seleşi”, cu care am pornit deja la drum.

”Este vorba despre cunoscuţi, interpreţi foarte buni, care activau sau încă activează şi în alte formule, dar care au fost de acord cu ceea ce le-am propus. Ne adresăm publicului între 30 şi 60 de ani şi vă pot spune că avem deja foarte multe ecouri pozitive”, a declarat Cosmin Seleşi, în exclusivitate pentru impact.ro.

EXCLUSIV. Prezentatorul celebru din România care facea orice ca sa o vada pe Oana Sarbu. ”Intram pe geamul de la baie”
Cosmin Selesi

”Am intrat la filmul «Liceenii» prin fereastra de la toaleta cinematografului, căci nu aveam bani de bilet, dar dorinţa era mare”

Cosmin Seleși, prezentator la ”Te cunosc de undeva”, susține că una dintre melodiile celei mai dragi inimii sale este ”Ani de liceu”, de pe colana sonoară a peliculei ”Liceenii”: îmi trezeşte foarte multe amintiri plăcute. Eram prin clasa a şaptea, în 1989, când am intrat la filmul cu pricina folosindu-mă de fereastra de la toaleta cinematografului de cartier unde rula, căci nu aveam bani de bilet, iar dorinţa era mare”.

”Pentru mine şi mulţi alţii, filmul acela, dar şi melodia, deopotrivă, înseamnă ceva cu totul aparte chiar şi astăzi, după ani buni scurşi”, mai spune Seleşi. Pasiunea pentru muzică nu e însă atât de nouă, pe cum s-ar crede, iar pentru acest proiect a trecut şi la ”munca de jos”, adică a luat ore de canto. Nu regretă nici efortul depus şi nici timpul alocat.

Actorul speră ca primăvara să-i aducă oportunitatea de a lansa partea a doua filmului ”Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună”

Actorul Cosmin Seleşi nu se lasă intimidat de valoarea colegilor lui, Monica Anghel, Andreea Bălan și Aurelian Temişan, pe plan muzical: ”În anii 2000, când am absolvit Facultatea de Teatru, cine era la modă, dacă nu trupa Andre? Câţi puşti de atunci nu le-au fredonat melodiile şi poate că încă mai fac asta!”.

”Mă gândesc chiar să abordez şi eu, poate chiar mai repede decât cred, celebra «Lasă-mă papa la mare! D-abia aştept să văd ce figură o să facă colega mea, Andreea Bălan»”, ne-a mai spus Cosmin Seleşi. Actorul speră ca primăvara să-i aducă oportunitatea de a lansa partea a doua filmului ”Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună”, o comedie în care joacă alături de bunii săi prieteni, Alin Panc şi Văru Săndel, dar şi de Lora şi Busu, prezentatorul rubricii meteo, de la PRO TV.

Urmăriți Impact.ro și pe