EXCLUSIV Pepe, decis să se răzbune crunt pe Raluca Pastramă fiindcă i-a călcat strâmb. Are planuri mari după divorț

Stan Filon 30.11.2020, 18:31
EXCLUSIV Pepe, decis să se răzbune crunt pe Raluca Pastramă fiindcă i-a călcat strâmb. Are planuri mari după divorț

Pepe, decis să se răzbune crunt pe Raluca Pastramă. Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă începe să ia o turnură urâtă, mai ales după ce artistul a aflat că soția sa îl înșală de mai bine de un an. Dacă la început părea dispus să divorțeze fără prea mare tam-tam, acum Pepe i-a făcut o propunere Ralucăi care aruncă totul în aer.

Pepe este decis să se răzbune crunt pe Raluca Pastramă

Cântărețul i-a spus fostei sale partenere de viață că nu va mai da publicității detalii picante despre ea și relația ei, în schimbul a custodiei celor două fetițe ale lor. Propunerea nu a fost primită bine de Raluca Pastramă, care nici măcar nu vrea să audă de așa ceva, indiferent cu ce cost.

Pepe nu a dorit să își facă soția public de râs, însă el s-a răzgândit în momentul în care mama fiicelor sale i-a făcut plângere la poliție pentru loviri, cerând ordin de protecție atât pentru ea, cât și pentru fete. Acum, cântârețul este hotărât să își facă dreptate și să scoată tot adevărul la iveală. Cu toate acestea, el i-a făcut o propunere șocantă.

Pepe este decis sa se razbune crunt pe Raluca Pastrama
Pepe este decis sa se razbune crunt pe Raluca Pastrama

I-a făcut o propunere șocantă fostei sale partenere de viață

“Pepe i-a transmis soției că este dispus să nu mai dea publicității tot “dosarul”, dacă ea acceptă să îi cedeze lui custodia fetelor. Adică minorele să aibă domiciliul la el. Desigur, Raluca nici nu vrea să audă, este dispusă să își asume orice, însă nu va renunța la copiii ei. El este foarte rănit, a aflat atât de multe detalii, atâtea dovezi. Este pur și simplu șocat că soția lui i-a putut face așa ceva, că s-a putut îndrăgosti atât de tare de un alt bărbat. Pepe i-a transmis foarte clar Ralucăi că și dacă rămâne cu fetele, el nu va fi niciodată de acord ca ele să cunoască un alt bărbat”, au declarat apropiați ai latino-lover-ului, pentru playtech.ro.

Tatăl Ralucăi Pastramă este rușinat de ce i-a făcut fiica sa. Acesta a aflat din presă adevăratul motiv al divorțului, deși fiica sa i-a spus doar că ea și Pepe nu se mai înțeleg. Când a aflat însă că aceasta și-a înșelat soțul, nu i-a picat bine deloc.

“La țigani, așa ceva nu se face, nu există. Nu are voie femeia să înșele. Este cea mai mare rușine posibilă. Raluca și-a făcut tatăl de râs. Pastramă Senior știa că fiica lui divorțează pentru că nu se mai înțelege cu Pepe, nu mai există armonie în casă, nu că ea a fost la munte cu un alt bărbat și alte bazaconii. A întrebat-o, sigur (n.r. pe Raluca), însă ea neagă. Vă dați seama cum s-a simțit când a văzut în ziare, este onoarea lui în joc. Îl știe și pe el atâta lume, cum mai scoate capul acum?”, au declarat apropiați ai familiei pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...