EXCLUSIV. Ovidiu Komornyk a făcut un hotel de un milion de euro și acum e în pragul falimentului. Cum îl ajută Angela Similea

Alexandru Catalan 20.01.2021, 08:14

Ovidiu Komornyk e în pragul falimentului. Celebrul solist Ovidiu Komornyik (52 de ani), care odinioară avea concerte pe bandă și îi mergea vara ca pe roate, cu celebrul lui hotel din Vama Veche, în care a investit aproape un milion de euro, are moralul la pământ. În 2020 a avut un singur concert și se află la un pas de faliment cu afacerea din domeniul turismului: „Noi nu am intrat în programul de sprijin guvernamental, din diverse motive, aşa că a trebuit să ne descurcăm singuri. Ceea ce-mi doresc pentru acest an este să revenim cât mai repede la o anumită normalitate, fie ea şi pe jumătate din ceea eram obişnuiţi a o numi în urmă cu doar doi ani. Angela Similea, prietena mea, îmi ridică moralul!”, a declarat el, în exclusivitate pentru impact.ro.

Ovidiu Komornyik, fără concerte și la un pas de faliment cu hotelul de un milion de euro din Vama Veche: ”Prietena mea, Angela Similea, îmi ridică moralul!”

Ovidiu Komornyik, autorul pieselor „Ești mireasa vieții mele” și „Frumoasa mea”, duce dorul scenei:

„În 2020 am reuşit să susţin un singur concert, pe cel programat în a doua parte a lunii ianuarie. Începând cu luna martie aveam concerte stabilite prin contract în Italia şi în Spania, dar pandemia asta pur şi simplu mi le-a anulat. De un an nu am mai urcat pe vreo scenă şi nici nu ştiu să vă spun când şi unde am să revin!”, susţine Komornyik, în exclusivitate pentru impact.ro.

Artistul nu şi-a făcut vreun bilanţ al pierderilor financiare: „Cred că suma pierdută s-ar putea ridica, una peste alta, la câteva zeci de mii bune de euro”, a mai adăugat el.

Ovidiu Komornyk a construit un hotel de un milion de euro in Vama Veche
Ovidiu Komornyk a construit un hotel de un milion de euro in Vama Veche

„Cu hotelul din Vama Veche nu a fost deloc uşor, am pierdut bani din această afacere anul trecut”

Komornyik și-a concentrat atenția, aproape în totalitate, spre afacerea sa, Hotelul „Casa OK by Ovo”, din Vama Veche, cu 50 de camere, inaugurat cu şapte ani în urmă, şi în care ar fi investit, alături de finul său şi de un alt asociat, cel puţin un milion de euro, potrivit cifrelor avansate de presă, dar niciodată confirmate de proprietari.

„Toată lumea ştie că a fost un an foarte greu şi pentru cei cu afaceri în HoReCa. Casa noastră de vacanţă de pe Litoral, spre exemplu, nu a funcţionat decât trei luni, din iunie până în septembrie. Cheltuielile s-au mărit în 2020, întrucât au trebuit fi cumpărate, pe lângă produsele tradiţionale folosite pentru cazarea turiştilor sau pentru hrana acestora, şi biocide şi tot felul de dezinfectanţi pe care autorităţile ne-au obligat să le procurăm în condiţiile efectelor pandemiei de COVID-19. Nu a fost deloc uşor, am pierdut bani din această afacere anul trecut, dar vestea bună, dacă o putem numi aşa, că e, spre deosebire de mulţi alţii, noi am reuşit oarecum să o conservăm şi ne gândim la viitorul sezon estival, despre care ne dorim să nu mai semene cu cel anterior”, a mai declarat, pentru impact.ro, acelaşi Komornyik. Prețul unei camere variază între 450 și 650 de lei

Angela Similea și Ovidiu Komornyk au impartit scena de mii de ori
Angela Similea și Ovidiu Komornyk au impartit scena de mii de ori

Ovidiu Komornyk e în pragul falimentului. „Noi nu am intrat în programul de sprijin guvernamental, din diverse motive, aşa că a trebuit să ne descurcăm singuri”

El spune totuşi că mulţi turişti cunosc casa sa de vacanţă şi serviciile oferite, deşi  „Casa OK by Ovo”, din Vama Veche, nu e deloc ieftină şi că acest lucru le-a salvat, pe moment cel puţin, afacerea.

„Noi nu am intrat în programul de sprijin guvernamental, din diverse motive, aşa că a trebuit să ne descurcăm singuri. Ceea ce-mi doresc pentru acest an este să revenim cât mai repede la o anumită normalitate, fie ea şi pe jumătate din ce eram obişnuiţi a o numi în urmă cu doar doi ani!”, a mai adăugat  Komornyik.

Ovidiu Komornyk si Angela Similea sunt prieteni si parteneri de scena de zeci de ani
Ovidiu Komornyk si Angela Similea sunt prieteni si parteneri de scena de zeci de ani

„Aţi fi tentaţi poate să credeţi că eu am fost cel care i-am ridicat moralul Angelei Similea. Da, de unde! A fost exact pe dos. Eu, mai tânăr, am fost cel dărâmat, ea cea cu sfaturile pozitive”

Pe de altă parte, Ovidiu Komornyik susţine că cea care i-a ridicat constant moralul, pe parcursul întregului an trecut, a fost buna sa prietenă, îndrăgita solistă de muzică uşoară Angelea Similea (74 de ani).

„Aţi fi tentaţi poate să credeţi că eu am fost cel care i-am ridicat moralul Angelei Similea. Da, de unde! A fost exact pe dos. Eu, mai tânăr, am fost cel dărâmat, ea cea cu sfaturile pozitive, cu impulsurile, cu dorinţa şi speranţa în mai bine, Ea îmi ridică moralul!”, afirmă Komornyik, despre cea alături de care a urcat de multe ori pe scenă pentru a cânta piese îndrăgite de public în duet.

Şi, într-un fel, tot Angelei Similea i se datorează întoarcerea sa în studiourile de înregistrare, viitoarele surprize, după şlagăre precum „Eşti mireasa vieţii mele” sau „Te-am trădat”, fiind aşteptate cel mai probabil poate chiar la vară.

Urmăriți Impact.ro și pe