EXCLUSIV

Exclusiv: Oana Lis face dezvăluiri dureroase: ”Am rămas fără mămica la 13 ani. Niciodată n-am avut o păpușă!”. Cum a salvat-o Viorel Lis din ghearele depresiei

Dorina Alexandrescu 04.04.2021, 11:27

Oana Lis (42 de ani), soția fostului edil al Capitalei, Viorel Lis, și-a pierdut mama la vârsta de 13 ani, fiind crescută de bunică și de o mătușă. Oana, care și-a văzut împlinit marele vis, acela de a deveni psiholog, rememorează acum cu durere necazurile din anii copilăriei. ” Mă simțeam orfană, nesusținută. Îl aveam și pe fratele meu mai mic și grija lui. Nu am avut păpușă niciodată, bicicletă, nici atât”, ne-a spus Oana Lis, în exclusivitate pentru impact.ro

Oana Lis a făcut dezvăluiri dureroase despre copilăria ei

Oana Lis a rămas orfană de mamă la doar 13 ani, necaz care a marcat-o pe viață. Blondina a făcut dezvăluiri dureroase din viața ei, dar recunoaște că umorul a salvat-o adesea din ghearele depresiei: ”Spiritul acesta de umor îl am și din familia mea. Și bunica are simțul umorului. Eu am copilărit în Oltenia, unde oamenii au un fel de ”miștocăreală”, ca să spun așa, și pe care am preluat-o și eu. Contează foarte mult felul de a vedea lucrurile, să mai faci o glumă…Așa am crescut. Chiar și în relația cu Viorel, pentru că și el are umor, ne distrăm foarte mult pe seama asta. În adolescență, când mi-a murit mama, normal că am devenit puțin diferită de ceilalți copii. Eram tristă, neîmplinită.. Și mi-am dat seama că oamenii îi resping pe cei cu probleme, triști.

Le plac oamenii cu voie-bună, cu simțul umorului. Pe vremuri erau cărți cu bancuri, cu umor… Iar eu îmi notam începutul și sfârșitul unui banc. Într-o perioadă știam peste 100 de bancuri. În ziua de azi, nu e întâmplător că am ales, cu unii clienți, terapia prin zâmbet, mai ales că acum purtăm măștile, iar pandemia ne-a îndepărtat și asta nu înseamnă că nu trebuie să zâmbești. Mulți îmi spun că ”m-ai făcut să zâmbesc, să mă simt bine”. Avem nevoie de acest lucru. Am observat, chiar și la coadă la magazine, că oamenii, uneori, nu mai știu să zâmbească sau nu mai înțeleg glumele. Eu în general vreau să fie voie bună și să ne simțim bine”, afirmă Oana Lis.

Oana Lis a facut dezvaluiri dureroase despre copilaria ei
Oana Lis a facut dezvaluiri dureroase despre copilaria ei

Oana Lis: ”Mă simțeam orfană, nesusținută. Îl aveam și pe fratele meu mai mic și grija lui. Nu am avut o păpușă niciodată, bicicletă, nici atât”.

 ”Aveam 13 ani când mi-a murit mama, iar ea avea 35 de ani. A făcut infarct. Am fost crescută de bunica și de mătușa mea, sora bunicii, alte rude nu s-au implicat”. Se simte fericită alături de Viorel Lis. ”Aceasta este cea mai fericită perioadă din viața mea! De când stau cu Viorel, chiar dacă multă lume a spus că stau cu el pentru bani. Perioada în care mă aflu de când sunt cu Viorel a depășit jumătate din viața mea.

Sigur, am fost fericită și copil fiind, dar puțin, în vacanțe la bunici, în rest nu am amintiri frumoase. Mă simțeam orfană, nesusținută. Îl aveam și pe fratele meu mai mic și grija lui. Nu am avut o păpușă niciodată, bicicletă, nici atât. Orice copil își aduce aminte aceste lucruri. Când văd câte jucării au copiii de azi…”, ne-a mai mărturisit Oana Lis.

”Viorel s-a vaccinat, curând va face și rapelul. Nu i-a fost frică deloc, chiar l-am admirat pentru curaj”

”Ne descurcăm destul de greu, pentru că am evitat să mergem la doctor, din cauza covid-ului. Viorel merge din ce în ce mai greu… Este o perioadă grea, pe care toată lumea o resimte mai mult sau mai puțin și mă bucur că s-a făcut vreme frumoasă afară zilele acestea… Viorel s-a vaccinat, curând va face și rapelul. Am vrut să facă el primul, să știu că este el bine, mai ales la bolile pe care le are și la vârsta lui. Nu i-a fost frică deloc, chiar l-am admirat pentru curaj. A fost dorința lui. Abia aștept să văd ce anticorpi are, ce dozaj, după rapel. Important este în această perioadă să mergem mai departe. Nu poți să stai numai în casă. Eu am ieșit acum la o terasă, mi-am comandat file de vită cu brocoli și țelină. Țin acest program, mănânc 8 ore, 16 ore nu. Am început o mie de cure, acum acest program, dar important este să te ții de el. Am noroc că nu mai sunt evenimente unde se mânca gratis (aluzie la faptul că unii o criticau că mânca gratis la evenimente-n.r.)”, spune blonda cu umorul ei binecunoscut.

Ea a anunțat și pe Facebook că Viorel s-a vaccinat: ”Pentru că m-ați întrebat, Da, Viorel s-a vaccinat. Postez și dovada. E o decizie personală, cum și boala e personală. Dar pentru cei cu comorbidități acest vaccin e ca o bijuterie, e o speranță, un colac de salvare din tot haosul ăsta. Dar fiecare face ce vrea, ce simte. Doamne ajută la toată lumea să fim bine!!! Vio’ i-a rugat să-i pună și niște viagra, preventiv!”, a scris Oana. În februarie, Oana și Viorel au împlinit  22 de ani de relație :”Când ne-am cunoscut, toată lumea spunea că relația noastră nu o să reziste și dureze. Azi, 22 de ani mai târziu, aproape (au mai rămas 0,1 %…interesați de el și prezenți în viața lui-mulțumim și respect…)… în rest, toată lumea a dispărut de lângă tine și ai rămas doar cu mine, Viorele!!! La mulți ani!!! Păi, să mai crezi vreodată ce zice lumea !!??? Foarte bine, Viorele, că ai știut să alegi și că nu ți-a păsat de gura lumii! Deci, alegeți cu inima!”, a mai punctat ea, pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe