EXCLUSIV. O mai ții minte pe femeia care a violat un taximetrist în Tulcea? Luminița Perijoc s-a umplut de bani

Mihai Roșoiu, Alexandra Andrei 03.12.2020, 16:45
EXCLUSIV. O mai ții minte pe femeia care a violat un taximetrist în Tulcea? Luminița Perijoc s-a umplut de bani

O mai ții minte pe femeia care a violat un taximetrist în Tulcea? Cazul Luminiței Perijoc a uluit o țară întreagă și a fost mediatizat săptămâni întregi. Tânăra femeie a scăpat de atenția publică după ce a părăsit țara. Acum, „violatoarea de taximetriști” trăiește liniștită în Spania. Cei care o cunosc spun că duce o viață de vis în țara lui Cervantes.

Impact.ro a aflat, în exclusivitate, că Luminița Perijoc s-a căsătorit cu un bărbat înstărit, care deține o firmă de construcții. Mai mult, femeia s-ar fi lansat, la rându-i, într-o afacere bănoasă, dar mai puțin… ortodoxă.

O mai ții minte pe femeia care a violat un taximetrist în Tulcea?

Pentru Luminița Perijoc perioada de după incidentul în care a violat și a înjunghiat un taximetrist a fost foarte grea. Femeia a fost condamnată la 4 ani de închisoare cu suspendare pentru tentativă de omor. După ce a scăpat de pușcărie, bruneta a părăsit țara, iar doi ani mai târziu am regăsit-o alături de un om de afaceri spaniol. Cel care a dezvăluit despre relația celor doi a fost Ciprian Marica. Actualul patron al echipei Farul Constanța a postat pe Facebook o informație extrem de prețioasă pentru presa mondenă:

„M-am bucurat sa-l revăd pe Miguel un amic din Madrid,un om cu suflet mare, cu un simț al umorului molipsitor. La aeroport mi-a prezentat-o pe iubita lui care urma sa zboare acasa, celebra Luminița, din telenovela cu taximetristul din Tulcea. Am venit împreună în avion, a fost o companie discretă. Cu totul altfel decât era prezentată atunci la TV. Cam atat deocamdata prieteni, ma bucur de vacanta si abia astept sa merg la mare”, a scris Ciprian Marica, pe contul lui de Facebook în 2014.

Luminita Perijoc, femeia care a violat un taximetrist in Tulcea
Luminita Perijoc, femeia care a violat un taximetrist in Tulcea

Taximetristul a divorțat și a ajuns la psiholog

Dacă Luminiței Perijoc viața i-a oferit surprize frumoase, nu același lucru putem spune despre taximetristul care i-a căzut victimă. Se pare că omul a mai trăit câteva traume. După episodul cu focoasa brunetă, acesta a ajuns să meargă constant la psiholog. Trauma trăită în acele momente i-a afectat și căsnicia. Bărbatul a divorțat de soția sa.

Gurile rele susțin că după experiența din taxi, conducătorul auto nu a mai putut întreține relații intime o bună bucată de vreme. Motiv pentru care a apelat la ajutor specializat.

În tot acest timp, femeia care a violat un taximetrist în Tulcea o duce bine mersi. Unele surse ne-au declarat, ÎN EXCLUSIVITATE, că Luminița Perijoc conduce un business foarte profitabil. Concret, bruneta ar avea un studio de videochat, însă informația nu a fost confirmată până în momentul de față.

Urmăriți Impact.ro și pe