EXCLUSIV O fostă vedetă de la PRO TV, dezamăgită de Mihaela Rădulescu: ”Nu mă dă pe spate după ce s-a modificat chirurgical!”

Simona Ecovoiu 25.11.2020, 16:31

Fostă vedetă de la PRO TV, dezamăgită de Mihaela Rădulescu. În urmă zece ani îi dedica Mihaelei Rădulescu o piesă de dragoste. Acum, actorul care a iubit-o cu patimă o taxează pentru operațiile estetice:”Prefer naturalețea, e mai plăcută decât o corectare cu bisturiul și seringa!”

O fostă vedetă de la PRO TV, dezamăgită de Mihaela Rădulescu

Actorul Cătălin Lungu recunoaște că a adorat-o nespus pe Mihaela Rădulescu, pe vremea când vedeta tv era naturală 100%. În urmă cu zece ani, acesta i-a dedicat divei videoclipul ”Iubito, nu plânge!”, în care îi jura iubirea, mesaj de dragoste rămas însă fără ecou. Între timp, Mihaela a făcut câteva schimbări majore, cu ajutorul medicului estetician. Transformările nu sunt însă pe placul fostului ei admirator, care, cu indulgența lui proverbială, i-a găsit totuși o scuză: ”Fiecare are un motiv să-și facă retușuri. Mai ales în televiziune”.

Cătălin ne-a povestit, într-un interviu oferit în exclusivitate pentru impact.ro, despre marea pasiune din anii tinereții pentru vedeta PRO TV, despre viața artistică, dar n-a uitat-o nici pe simpatica lui bunicuță care, la 79 de ani, fumează narghilea și vrea ghete moderne, de la mall.

În pandemie ești profesor de actorie. Cum e lucrul cu micuții, de acasă?

Am avut câteva cursuri online de teatru, pentru că, realmente, e greu să faci teatru în mod online, exercițiile fiind, din aceasta cauză, de natură statică. Momentan, am renunțat în a face astfel de cursuri, dat fiind faptul  exercițiile de mișcare, de dialogare, relaționare cu partenerii de joc sunt aproape utopice. Am preferat să fac cursuri în sală, cu mască, alături de câțiva cursanți, din nevoia de a eficientiza, iar cursanții să se bucure mai mult de frumusețea jocului, rezultatele să fie vizibile, adică îndreptarea unor „timidități” venite din comunicarea cu ceilalți, blocajele emoționale fiind rapid eliminate când subiectul se implică „pe viu”  în relaționarea cu partenerul de joc. Sperăm să reluăm cât mai repede activitățile în sală, așa cum e firesc și cum era până în martie.

O fosta vedeta de la PRO TV, dezamăgita de Mihaela Rădulescu
Cătălin Lungu

Mergeați în diverse tabere, cum socializezi acum cu ei?

În tabere aveam ateliere de improvizație, în aer liber, când vremea permitea. Dorul de copii și de lucrul cu ei, față în față, e ceva ce un mod online nu poate suplini. Probabil, vara viitoare, vom cutreiera pajiștile pensiunilor de la munte, unde făceam ateliere de creație și recreative.

În urmă cu zece ani i-ai dedicat o piesă Mihaelei Rădulescu. Erai îndrăgostit de ea. Ați vorbit vreodată? Versurile piesei tale au impresionat-o?

Cu Mihaela Rădulescu nu am vorbit niciodată. Probabil, ea, fiind mai matură, a luat-o ca pe o joacă din partea mea. Nici nu știu dacă eram îndrăgostit de ea cu adevărat sau era doar o pasiune a mea, mai aprinsă. E adevărat că i-am compus la acea vreme o melodie, sperând să-i atrag atenția. A fost, însă, în zadar. Deh! D-ale tinereții nebunii, pe care nu le regret nicicum.

”Femeile cu părul creț, ca al Mihaelei, sunt coborâte din Rai!”

Ce adorai la Mihaela?

Spontaneitatea, părul acela creț, pentru mine fiind un element important la o femeie. De când eram copil. Ce să-i faci? Femeile cu părul creț sunt coborâte din Rai…

Între timp, Mihaela a apelat la câteva operații estetice. Și-a operat nasul și-a mărit buzele…

Personal, nu mă dă pe spate o femeie care se modifică chirurgical. Prefer naturalețea, e mai plăcută decât o corectare cu bisturiul și seringa. Or, fiecare are un motiv să-și facă retușuri. Mai ales în televiziune.

Eșți și un bun bucătar. Dacă ea ar fi acceptat o invitație la cină ce i-ai fi preparat?

Ei, i-aș fi gătit o friptură, ținută la bere cu mirodenii, peste noapte, apoi preparată în vin roșu, la cuptor. E un deliciu.

Ai scris multe poezii de dragoste? E un mod de a cuceri femeile?

Nu am compus foarte multe poezii, dar când sunt îndrăgostit scriu destul de ușor, dacă mă gândesc la persoana iubită. Nu m-am gândit să public o carte de poezii, dar, cine știe! De regulă, femeilor (cel puțin, celor din viață mea) le plac poeziile compuse special pentru ele. Mai ales, daca sunt din inimă. Da, e un atu pentru un bărbat și un cadou nepalpabil pentru ele.

”În pandemie m-am despărțit de femeia pe care am iubit-o enorm!”

Cum stai cu dragostea? Cum mai e iubirea în ”Anul Pandemiei”?

Uite, pandemia a adus și o doza de singurătate, chiar o ruptură sufletească. Pentru că, în pandemie, m-am despărțit cu adevărat, din păcate, de femeia pe care am iubit-o enorm. Dar viața merge înainte… Când cineva nu te mai vrea trebuie să-l lași să plece. Așa am înțeles eu dragostea. Eu, când iubesc, iubesc pentru totdeauna. Cu sufletul. Am cunoscut dragostea adevărată, cu toate aspectele ei. Că sunt multe aspecte. Dragostea aduce și durere. Dar e dragoste. Acum, sunt sigur, învăț să mă apreciez, din nou. Uitasem de mine și era foarte greu. Dragoste, dor cumplit, frumos și periculos. Mă bucur că mi-au rămas niște prieteni foarte vechi, aproape. Pentru cine contezi, se vede în timp.  Poate voi reuși să iubesc, din nou. Actualmente, am alte treburi, destul de importante. Afaceri imobiliare.

Cătălin Lungu: ”Pandemia schimbă meseria!”

Ce proiecte artistice ți-a întrerupt pandemia de coronavirus?

Pandemia schimbă meseria! Da, mie mi-a luat tot ce aveam, cel puțin temporar. Zeci de evenimente și de spectacole. Luni întregi, în care nu aveam nici măcar o zi liberă, de la prezentări de evenimente, tabere și banchete școlare prin țară, până la spectacole de teatru și filmări. Munceam mult, dar relaționarea cu lumea mă încarca cât 9 ore de somn.

În cariera de actor, prin ce situații grele sau amuzante ai trecut?  Ai jucat în telenovele ”Inimă de țigan” și în ”Fetele marinarului”…

De la dormit pe autocar, în poziție verticala, la stări de surmenaj, înfrânte brusc prin puterea gândului (adică trebuie să mi schimb starea în bine pentru următoarele 3 ore – repetiții și spectacol), la colegi cu care nu vorbești în timpul liber, dar pe scenă se întâmplă lucruri fantastice, ca și cum ne știm de o viață. S-a întâmplat, într-un weekend, în care am avut șase petreceri, să am de prezentat și o nuntă, seara. Uitasem că la 20.30 aveam spectacol programat. Ultima petrecere se încheia la 21.00, în Militari.

Eu aveam la 20.30 spectacol în Dristor. Și apoi nunta, la 22.00. Ce faci în situația asta? Înveți fata de la bar să facă urările, la microfon, pentru sărbătorit, o rogi frumos să n-aibă emoții, pleci la 20.30, ajungi la 21.00 la spectacol, joci o oră, pleci la nuntă și uiți căciula de hoț (din spectacol) pe cap. Nuntașii se uită strâmb, dar înțeleg de unde e căciula și ce e cu ea pe capul tău. Căciulă tip-cagula și pantofi eleganți. Voie bună, la final!

”Gheorghe Visu e un luptător! Își va reveni, sunt sigur!”

Gheorghe Visu este internat, cu probleme pulmonare. Ai jucat cu el în ”Inimă de țigan”. Cum a fost colaborarea voastră?

Îmi pare rău pentru domnul Gheorghe Visu. Sceneta în care am jucat alături de dumnealui a fost, pentru mine, un cadou de la meseria asta. Mi-amintesc că mă pregăteam pentru admiterea la facultate, dar reușisem să obțin câteva roluri episodice în diverse filme și telenovele alături de nume mari. Sper să se facă bine cât mai repede. Cu ajutorul lui Dumnezeu se va face, credința e un aspect foarte important în sănătatea fizică și mentală. Domnul Gheorghe Visu e un luptător, își va reveni, sunt sigur. El și toți oamenii care cred în puterea lui Dumnezeu. Să-l țină Domnul în putere, pe el și pe toți oamenii care contractează acest virus.

Ai o mamaie adorabilă, mai nou fumează narghilea. Ai dus-o și la mall, se vede că vă distrați strașnic…

Pe mama, pe mamaie, că sunt prietenele mele bune. Cu mamaie am o relație specială, când vine iarna să stea la București o plimb prin tot orașul. O cheamă Anica și are 79 ani. A intrat în 80, cum spune ea. A fost și la teatru. Jucam într-o ceainărie, la subsol era scena. Mamaie, când coboară scările, zice de față cu patroana localului|: „Uliu, maică, coborâm în beciul ăsta?”. A vorbit 15 minute când a început spectacolul, până i-a zis colega mea (care avea rol de judecătoare în piesă): „Mamaie, dacă nu taci te ia Poliția”. Și a tăcut mâlc pe parcursul întregii piese. Mamaie e ca un copil care încearcă lucruri. Vrea mereu la mall, ca să-i cumpăr ba ghete, ba basma, cum lua ea din bâlci, la țară. Ultima găselniță a fost zilele astea când am luat-o în noul meu apartament cu vedere peste tot Berceniul: „Eu aici aș sta mamaie, n-aș mai pleca de la tine”, îmi zice ea. Și mai trăgea un fum din narghilea…

Versurile piesei ”Iubito, nu plânge!” (2010)

Iată istoria unei femei cu visuri mari, mari

Un trup ce tinde spre perfect și dorințe tari

Dacă vă spun că-i șmecherită nu fac caterincă

Dar norocul nu îți pică, chiar dacă nu ai frică

Asta o știa și ea, dar avea o doctrină

Religioasă-mi pare, iar forță ei divină

A făcut-o mai imună decât voia să devină

Avea bani, avea averi, de faimă era plină

Dar n-avea un iubit, alături, s-o alinte

A sosit și ziua aceea, aparent era cuminte

Băiatul era puțin mai nu golan, ci pentru interes,

Cinci luni mai târziu avea contracte pe ales

Dar pentru femeia asta mai suferea cineva,

Îi declara pe la tv c-o va iubi întotdeauna…

Refren:

Iubito, nu plânge, știi că n-o să te las,

Poți să mă urmărești la fiecare pas,

Iubito, nu plânge, ce a fost, hai, șterge

Lacrima îți curge, iubito, nu mai plânge!

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...