EXCLUSIV. Nikita își pune viața în pericol pentru bani, în Spania. Ce probleme de sănătate are

Mirabela Năstase 08.02.2020, 14:18
EXCLUSIV. Nikita își pune viața în pericol pentru bani, în Spania. Ce probleme de sănătate are

Nikita, pe numele ei real – Mihaela Ispas -,  se află de ani buni în Spania, la Malaga, acolo unde locuiește cu mama, sora, dar și cu cei doi copii. Nikita are grave probleme de sănătate, dar ignoră total sfaturile medicilor.

EXCLUSIV. Nikita își pune viața în pericol pentru bani, în Spania

Nikita ”trăiește periculos” în Spania. Potrivit surselor Impact.ro, fosta vedetă autohtonă își pune sănătatea în pericol în fiecare zi. Blonda a suferit un infarct în anul 2019, motiv pentru care medicii i-au interzis categoric efortul. Însă, dârză din fire, Nikita nu se dezminte și muncește foarte mult pentru a-și întreține familia și pe cei doi copii, pe care i-a făcut cu doi bărbați diferiți. Astfel că Nikita lucrează pe timp de zi la o firmă de curețenie, iar noaptea activează ca bodyguard la un club. Medicii i-au interzis acesteia să facă efort, dat fiind infarctul suferit anul trecut, însă Nikita își trăiește viața cu zâmbetul pe buze, ca o luptătoare, așa cum s-a făcut remarcată în trecut.

Tot în Spania, despre Nikita am aflat că are un iubit, dar nu locuiește împreună cu acesta. Cel mai probabil, problemele și-au pus amprenta și asupra stării de sănătate, ea  suferind un infarct la numai 45 de ani (n.red. Nichita are acum vârsta de 46 de ani).

Cum a devenit celebră Nikita

Pe numele real, Mihaela Ispas, aceasta s-a remarcat ca fiind o prezență inedită pe micul ecran. A fost activă îndeosebi în emisiunile difuzate de Acasa TV și OTV. Menționăm aici și celebrele momente în care aceasta obișnuia să recite poezii ale lui Eminescu. Nikita s-a mutat de mai bine de un deceniu în Spania, acolo unde a luat viața în piept, de la zero, și este extrem de respectată în comunitate.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe