EXCLUSIV. Motivul pentru care Bianca Drăgușanu nu l-a reclamat niciodată la Poliție pe Alex Bodi, deși a rupt-o în bătaie de cinci ori

Alexandra Andrei 30.10.2020, 20:43
EXCLUSIV. Motivul pentru care Bianca Drăgușanu nu l-a reclamat niciodată la Poliție pe Alex Bodi, deși a rupt-o în bătaie de cinci ori

Iată motivul pentru care Bianca Drăgușanu nu l-a reclamat niciodată la Poliție pe Alex Bodi. Asta deși, în doar doi ani de relație, Bianca a încasat mai multe bătăi decât a adunat de-a lungul întregii sale vieți.

De ce nu l-a dat Bianca Drăgușanu pe mâna Poliției pe Alex Bodi pentru bătăile încasate

În urmă cu câteva săptămâni, Bianca Drăgușanu a fost fotografiată în fața casei lui Alex Bodi, total răvășită. Blondina avea dața tumefiată, ochii vineți și de-abia se ținea pe picioare. Pe atunci, Cancan.ro dezvăluia că Bianca a mâncat o bătaie soră cu moartea de la Alex Bodi. Motivul? Omul de afaceri ar fi aflat că partenera lui a avut mai mult decât o relație de prietenie cu milionarul turc Cengiz Şıklaroğlu. Astfel, Bodi ar fi torturat-o pe vedetă nu mai puțin de cinci ore, până a adus-o în pragul leșinului.

În ciuda faptul că avea suficiente dovezi încât să îl bage după gratii pe fostul său soț, Bianca nu numai că nu a depus plângere, dar a și continuat relația cu acesta și pozează ca fiind o femeie foarte fericită pe site-urile de socializare. Deciziile fostei prezentatoare TV sunt de-a dreptul șocante, dacă ținem cont de faptul că nu este pentru prima oară când Bodi o lovește cu sălbăticie.

Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au casatorit fulgerator, dar au divortat si mai repede

Bianca, șantajată de Alex Bodi?

Anul trecut, ea a încasat o altă bătaie zdravănă la Viena, iar la câteva luni de la momentul cu pricina a și dat publicității imagini în care apare cu chipul tumefiat. “I-am dat 6000 de euro ca să mă ierte. I-am dat o singură palmă, nu cum a povestit ea. Păi dacă îi dau eu un pumn, nu o mai repară nici cinci medici”, replica pe atunci Alex Bodi. Din 2018 și până în prezent, există dovezi pentru cel puțin cinci bătăi dure pe care afaceristul i le-a aplicat celei care i-a fost soție, iar acum doar iubită. În ciuda violențelor extreme la care a fost supusă, Bianca nu a luat niciodată atitudine, spunând că dragostea și pasiunea dintre ei este mai mare decât infidelitățile, scandalurile și bătăile la care este supusă. Impact.ro a aflat, însă, că la mijloc ar fi mult mai mult.

“La Bianca sunt mai mulți factori. Nu știu care sunt sentimentele ei în acest moment, dar vă pot asigura că l-a iubit nebunește pe Alex. Desigur, și faptul că acesta are bani reprezintă un alt motiv pentru care i-a iertat tot. Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că ei îi place luxul. Însă, eu cred că este vorba de mai mult de atât. De fapt, se vorbește că el o șantajează cu ceva și de aceea ea nu mai face nicio declarație publică. La cât l-a bălăcărit Bianca pe el public, nu vi se pare suspect că acum efectiv nu mai spune niciun cuvânt? Nu vedeți că nici nu mai vine la emisiuni fără el? Este peste tot însoțită de el. Vouă vi se pare o coincidență? Mie categoric nu”, ne-au declarat surse din apropierea Biancăi Drăgușanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...