EXCLUSIV Motivul pentru care a fost bătută atât de rău Daniela Crudu. Iubitul ei, chemat la audieri. Ce s-a întâmplat

Mirabela Năstase 09.02.2020, 12:42
EXCLUSIV Motivul pentru care a fost bătută atât de rău Daniela Crudu. Iubitul ei, chemat la audieri. Ce s-a întâmplat

Exclusiv – Daniela Crudu a fost crunt bătută de iubitul croat. Aceasta nu vrea să depună plângere, însă sursele Impact.ro au aflat ce se întâmplă în aceste momente cu iubitul acesteia.

EXCLUSIV Motivul pentru care a fost bătută atât de rău Daniela Crudu

Potrivit surselor Impact.ro, iubitul Danielei Crudu este luptător. Acesta a fost chemat deja la audieri. Dacă spitalizarea Danielei Crudu trece de zece zile, se face plângere automat. Ea e este obligată să meargă la INML, spun sursele noastre. Mai mult decât atât, tot iubitul Danielei Crudu a declarat în fața anchetatorilor că i-a dat o singură palmă vedetei, iar aceasta a căzut și s-a lovit cu capul de ceva. Sursele noastre mai precizează că scandalul ar fi început pentru că ea vorbea la telefon și își dădea mesaje cu un individ.

Daniela Crudu a fost bătută crunt în această dimineață! Cine a băgat-o în spital pe vedeta TV și ce diagnostic i-au pus medicii

Daniela Crudu a fost bătută crunt în această dimineață!

Daniela Crudu ar fi fost bătută de iubitul ei croat, iar în urma scandalului a fost internată la un spital din Capitală. Se pare că frumoasa brunetă nu vrea să depună plângere penală contra iubitului ei. Medicii au consultat-o dar nu au venit cu vești tocmai bune. Astfel, în urma loviturilor pe care le-a încasat de la iubitul ei. Daniela Crudu are nasul spart, un traumatism cranio-facial, dar și o entorsă la gleznă.

A avut o serie de relații eșuate

Din păcate însă, Daniela Crudu se poate ”lăuda„ cu mai multe relații amoroase eșuate, avute de-a lungul timpului. De departe, cea mai de notorietate relație a fostei asistente TV a fost cu Mihai Costea, alias Nilă, cu care s-a iubit vreme de trei ani. Daniela Crudu a fost agresată în nenumărate rânduri de Nilă, dar, aparent, de fiecare dată reușeau să depășească problemele și să se împace. Într-un final, Daniela Crudu a reușit să iasă din relația toxică avută cu Nilă, continuând să-și caute sufletul pereche.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe