EXCLUSIV. Momente inedite cu Anca Serea după ce a ieșit din izolare. Cum a ajuns să se salute cu prietenii

Andreea Bisinicu 29.11.2020, 15:44

EXCLUSIV. Momente inedite cu Anca Serea după ce a ieșit din izolare. Cum a ajuns să se salute cu prietenii, după ce soțul ei, Adi Sînă, a fost infectat cu noul coronavirus.

Momente inedite cu Anca Serea după ce a ieșit din izolare

Anca Serea și Adi Sînă au trecut prin momente dificile, după ce soțul brunetei a fost testat pozitiv cu Sars-Cov-2. Artistul a început să se simtă rău la începutul lunii noiembrie și a decis să se izoleze imediat de restul familiei. După episoade de frisoane și febră, fondatorul trupei Akcent a depășit boala, fără a-i infecta pe cei șase copii sau pe soția lui, Anca Serea. Vedeta a fost surprinsă în oraș, pentru prima dată după ce a ieșit din carantină. Frumoasa vedetă a trebuit sa stea în izolare deoarece soțul ei, artistul Adi Sînă a fost infectat cu virusul COVID-19. Bruneta a fost surprinsă alături de o prietenă intrând într-o vilă din zona Dorobanți din Capitală. Pentru a păstra măsurile de distanțare socială necesare și pentru a se feri de viruși, cele două femei s-au salutat cu cotul, evitând să-și atingă mâinile, și au avut în mână câte un buchet de flori. Acum, Anca Serea poate respira în voie, după ce Adi Sînă a scăpat de infecția de coronavirus.

Anca Serea a povestit în exclusivitate pentru playtech.ro cum a trecut peste această perioadă dificilă din viața de familie. Deîndată ce testul i-a ieșit pozitiv, Adi Sînă s-a izolvat de restul familie sale. Cântărețul s-a retras în mansarda casei sale, iar soția îi lăsa mâncarea la ușă. Timp de trei săptămâni cei doi parteneri nu s-au văzut, deși locuiau sub același acoperiș. Din fericire, artistul s-a confruntat cu o formă ușoară a bolii și a trecut cu bine peste acest episod. Adi Sînă s-a recuperat după ce a urmat un tratament cu vitamine și paracetamol, prescris de medici. Cu toate acestea, panica s-a instaurat în sufletul membrilor familiei sale, în special în cazul Ancăi Serea, care a mai avut probleme de sănătate în trecut, fiind internată de două ori în spital din cauza anemiei.

„Am avut noroc că Adrian a avut totuși o formă mai ușoară. El nu a avut simptome foarte grave, doar febră și frisoane. Așa ne-am și dat seama din prima că are Covid. Apoi și-a făcut testul și a ieșit pozitiv. Nu a avut însă complicații deloc. Nu știu de unde ar fi putut să ia acest virus, pentru că el nu a mai cântat deloc în perioada asta. Acum e bine, sănătos, a povestit Anca Serea pentru playtech.ro.

Anca Serea si femeia blonda care o acompaniaza s-au salutat din coate
Anca Serea si femeia blonda care o acompaniaza s-au salutat din coate

Cum o lasă statul român pe Anca Serea fără averea de la fostul soț

Anca Serea și Adi Sînă se iubesc de 10 ani de zile și au o familie completă și fericită, alături de cei șase copii. Înainte de a deveni doamna Serea-Sînă, frumoasa brunetă a fost căsătorită cu omul de afaceri Filip Poplingher, tatăl biologic al celor doi copii mai mari ai brunetei: David și Sarah. Din nefericire, vedeta a rămas văduvă când era foarte tânără. În urma căsniciei cu primul soț, Anca Serea a primit o avere fabuloasă, fiind deținătoarea a mai multor terenuri de lângă București. Cu toate acestea, Anca Serea va trebui să renunțe la aceste terenuri, obligată de statul român. Se pare că legea o forțează pe soția lui Adi Sînă să renunțe la o parte dintre proprietățile primite de la fostul partener de viață, după ce Guvernul României a decis exproprierea mai multor parcele de teren din Ilfov. Motivul este unul cât se poate de important, proprietatea Ancăi Serea urmând să fie utilizată pentru construirea autostrăzii de centură a Bucureștiului.

Anca Serea credea că a găsit dragostea vieții sale când l-a cunoscut pe Filip Poplingher și că aveau să-și petreacă restul zilelor împreună, însă destinul a avut alte planuri pentru el. Din nefericire, primul soț al brunetei a fost răpus de leucemie la numai 36 de ani:

„Trei ani de zile ne-am luptat cu boala. Povestea este foarte tristă. Era un om perfect sănătos. Avea 36 de ani. A făcut sport de performanță, înota. Eram la mare cu copiii. A început să transpire abundent. Nouă luni de zile analizele i-au ieșit perfect. I s-au făcut și două biopsii care nu au arătat nimic. El doar transpira foarte mult în timpul noptii, nimic altceva”, povestea Anca Serea, acum mulți ani.

Urmăriți Impact.ro și pe