Exclusiv: Momente extrem de grele pentru Elena Ionescu de la Survivor România! Puțini știu ce suferință ascunde

Alexandra Andrei 06.06.2020, 12:14
Exclusiv: Momente extrem de grele pentru Elena Ionescu de la Survivor România! Puțini știu ce suferință ascunde

Noi detalii surprinzătoare ies la iveală la șase luni de la divorțul Elenei Ionescu. În timpul mariajului, câștigătoarea Survivor România a avut mari probleme financiare, ea fiind singura care aducea bani în casă.

Elena Ionescu, înșelată de soț cu fosta iubită

Sâmbăta trecută a avut loc finala unei alte emisiuni-fenomen, Survivor România, un show unde mai multe persoane publice trebuie să treacă prin probe extrem de grele, în condiții inumane. Această edițe a fost filmată în Republica Dominicană și a fost urmărită cu sufletul la gură de milioane de telespectatori.

Deși nu a avut cea mai bună condiție fizică și a fost îndelung contestată de colegii săi de echipă, Elena Ionescu a reușit să câștige simpatia telespectatorilor, care au votat-o într-un număr foarte mare în finală. Ea a supraviețuit celor nouă consilii de eliminare și a plecat acasă cu premiul cel mare în valoare de 250.000 lei.

Elena Ionescu, alături de fostul soț
Elena Ionescu, alături de fostul soț

Recent, Elena a mărturisit că din banii pe care îi va încasa își va cumpăra o locuință pentru ea și fiul său, aceasta fiind și cea mai mare dorință a ei, ținând cont că stă cu chirie de 15 ani, de când a venit în București. Deși acum pare fericită și apare la televizor numai cu zâmbetul pe buze, fosta membră a trupei Mandinga a trecut prin momente extrem de grele anul trecut, atunci când a aflat că soțul său o înșală. Discretă, artista a anunțat că divorțează, însă nu a dorit să dea detalii despre motivele separării.

A avut mari probleme financiare

În prezent, Elena își crește singură fiul de un anișor, iar fostul soț s-a mutat cu femeia cu care a înșelat-o. Mai mult, noi detalii surprinzătoare din căsnicia celor doi ies la iveală la câteva luni de la divorț.

“În toată această perioadă, Dragoș nu a muncit nici măcar o zi. Singura care a adus bani în casă și a fost o perioadă foarte grea pentru ea din punct de vedere financiar. El o mai însoțea la concerte, o mai ajuta, dar atâta tot. Timp de aproape un an nu a avut niciun job ca model și nici un alt serviciu, deci nu a încasat niciun ban.

Elena a insistat de multe ori să se angajeze, dar Dragoș spunea mereu că nu se mulțumește cu puțin și nu găsește nimic care să îl încânte. Așa că totul plătea ea. Elena nu vrea să vorbească despre asta pentru că este tatăl copilului ei și nu vrea să îl umilească. Însă acesta este adevărul, nu are nicio sursă de venit. Acum, probabil, trăiește din salariul de asistentă medicală al amantei sale”, ne-au dezvăluit surse din apropierea celor doi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...