Exclusiv: Mihai și Iulia Albu, scandal uriaș la 7 ani de la divorț! Ce au de împărțit cei doi foști soți

Alexandra Andrei 19.03.2020, 15:49
Exclusiv: Mihai și Iulia Albu, scandal uriaș la 7 ani de la divorț! Ce au de împărțit cei doi foști soți
Au divorțat în 2012, după 9 ani de mariaj, fără mare tam-tam. Ea a rămas cu numele soțului, cu un apartament luxos, dar și cu fetița lor în grijă, pentru care primește pensie alimentară. Deși păreau că vor avea o relație cordială de dragul fiicei lor, scandalurile se țin lant între Iulia și Mihai Albu.

Mihai și Iulia Albu, scandal uriaș la 7 ani de la divorț

Motivul principal este creșterea și educarea fiicei lor, Mika, în vârstă de 10 ani. Mihai este nemulțumit de faptul că nu petrece mai mult timp alături de cea mică, iar Iulia spune că nu i-a îngrădit niciodată accesul la Mika.

Ultimul scandal dintre cei doi a început de la faptul că fashion designer-ul și-a anunțat fostul soț, în direct, la TV, de faptul că nu își poate lua fiica în weekend, așa cum ar fi trebuit, conform ordinului judecătoresc.

“Avem program stabilit, week-end-ul viitor ar fi al nostru, dar uite că m-a anunțat în direct pe post că nu o pot lua pe fetița mea. Stimabila a declarat că nu-mi va da copilul pe motiv că încă mă duc la serviciu și se teme că aș putea-o infecta cu virusul Covid-19. Mă întreb, stimabila de ce se duce la serviciu și se expune aceluiași virus și apoi se duce acasă la copil? Sau femeilor penibile le este permis? Fotografia postată a fost o glumă, poate de plictiseala acumulată în patru zile cât am stat acasă încontinuu. Și nu a lezat pe nimeni, nici măcar pe găinile și cocoșii ei! Aceeași lipsă de respect pe care o cunosc dintotdeauna, penibil într-adevăr! Stimabilei îi transmit: izolează-te!”, a scris, furios, Mihai Albu, pe Facebook.

Exclusiv Mihai și Iulia Albu, scandal uriaș la 7 ani de la divorț! Ce au de împărțit cei doi foști soți
Cei doi foști soți o au împreună pe Mika, iar în imagini erau foarte fericiți, la începutul relației

Mihai Albu face un apel de pace către Iulia

Deși este sătul de șicanele pe care i le face fosta soție, Mihai Albu a rămas același om echilibrat și împăciuitor, care dorește să lase în urmă toate scandalurile cu fosta soție și să aibă o relație civilizată, de dragul fiicei lor. Spune că a ajuns la capătul puterilor și că încă mai speră într-o minune:

„Vreau ca relația dintre mine și Iulia să fie una de pace și armonie, fără șicane, fără răutăți. Pentru binele nostru și al copilului nostru, trebuie să înceteze cu denigrarea publică, dar și privată. Vreau să mă pot consulta cu ea pe orice aspect legat de creșterea și educarea copilului nostru, vreau să imi pot suna fiica oricând doresc. Nu avem nimic de împărțit, motiv pentru care nu înțeleg de ce trebuie să se creeze mereu o relație tensionată, de pe urma căreia are mereu de suferit copilul nostrum. O rog pe Iulia si public să facem împreună un efort pentru buna creștere a Mikăi.”, a declarat Mihai Albu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

A mers cu poliția să își ia copilul de la fosta soție

Săptămânile trecute, Mihai Albu a mers acasă la fosta soție pentru a-și lua fiica, conform deciziei judecătorești, numai că aceasta nu a vrut ca Mika să meargă la tatăl ei. Ajuns în pragul disperării, designerul a apelat la ajutorul poliției pentru respectarea ordinelor date de către instanță. În cele din urmă, fashion designer-ul nu a avut ce face și a trebuit să permită ca fiica lor să petreacă weekendul alături de tatăl ei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...