EXCLUSIV. Marina Almășan, pe făraș la TVR după ce l-a atacat pe Mircea Radu! Cum încearcă șefii să o reducă la tăcere

Alexandra Andrei 23.09.2020, 19:38
EXCLUSIV. Marina Almășan, pe făraș la TVR după ce l-a atacat pe Mircea Radu! Cum încearcă șefii să o reducă la tăcere

După ce și-a spus punctul de vedere cu privire la frauda comisă de colegul său de trust, Mircea Radu, acum Marina Almășan este la un pas să fie concediată de la TVR, după 30 de ani de activitate

Marina Almășan a declanșat scandalul la TVR când a vorbit despre banii lui Mircea Radu

Nu trece o lună fără un nou scandal la TVR. De data aceasta, protagonistul este Mircea Radu, care prezintă o emisiune la postul național, dar ocupă și funcția de consilier pe probleme de comunicare. Motivul? El și-a falsificat declarația de avere pentru a ascunde faptul că încasează sume astronomice de la postul național. Mai exact, 15.000 lei pentru un singur episod al emisiunii “Down the Road”. Mai exact, el a declarat 13.000 euro bani câștigați de la TVR, în loc de 23.000 euro, atât cât a încasat în mod real.

Prins pe picior greșit, Mircea Radu a avut o declarație absolut puerilă și extrem de greu de crezut, aceea că a făcut o simplă greșeală de caligrafie și că nu a făcut nimic în mod intenționat. Conducerea TVR a emis și ea un comunicat până în momentul în care îi ia apărarea și îl susține pe Mircea Radu.  Lucrurile au început să se complice în momentul în care Marinei Almășan i s-a cerut opinia cu privire la acest aspect, iar ea a avut o reacție acidă, dar sinceră, în stilul în care a caracterizat-o în toți acești ani.

“Cu toate că lumea – mai ales cea din TVR – știe în ce condiții a părăsit Mircea Radu, cu trei ani în urmă, Televiziunea Română , eu nu-i port ranchiună și în niciun caz nu mă pot bucura de momentele nefaste pe care le traversează, în aceste zile. Ba, mai mult, împreună cu echipa noastră, din care Mircea a făcut parte câțiva ani buni, l-am compătimit sincer: trebuie să fi fost într-o situație tare disperată, ca să accepte să se reîntoarcă în instituția de care spunea că îi este silă și, mai mult, de a face echipă cu inși care se știe că o distrug sistematic!”, a afirmat Marina Almășan.

Mircea Radu, motivul disputei intre Marina Almasan si sefii TVR

La un pas să fie concediată, după 30 de ani activitate

Scoasă din minți de această reacție, Doina Gradea, directorul general al TVR, a cerut ca Marina Almășan să fie anchetată și sancționată corespunzător. Impact.ro a aflat faptul că vedeta, care este de aproape 30 de ani emblema TVR ului, este la un pas să fie concediată de conducerea TVR-ului, lucru care i s-a și adus la cunoștință: “Norocul ei a constat în faptul că este foarte respectată ca persoană publică, are un capital foarte mare de imagine. Pe deasupra, are milioane de fani, care i-ar fi luat apărarea. Însă, dacă nu i-ar fi fost frică de un scandal, care ar fi atras atenția asupra TVR-ului, Marina ar fi fost zburată imediat.

Acesta este nivelul de respect cu care sunt tratați oamenii acolo. De când a făcut acea declarație, ea a fost trată oribil, a fost umilită, de mai marii postului. Prin felul în care au tratat-o pe ea, conducerea TVR a vrut să le dea o lecție celorlalți, ca nu cumva cineva să îndrăznească să mai ia vreodată atitudine. Rămâne de văzut dacă Marina va mai rămâne sau nu la postul național“, ne-au spus surse din TVR, sub protecția anonimatului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...