EXCLUSIV. Magda Ciumac aduce acuzaţii luptătorului K1: “Tolea nu se interesează de copil! Niciodată nu a plătit ori dat ceva”

Oana Pascaru 14.03.2021, 18:02

Vă mai amintiți de năbădăiosul cuplu Magda Ciumac și luptătorul basarabean Tolea Ciumac, care odinioară făceau iureș, la OTV, cu scandalurile lor de proporții? Celebra brunetă locuiește în Timișoara, alături de fiul ei și al lui Tolea, însă se vede nevoită să se descurce singură din punct de vedere financiar, pentru că fostul soț nu contribuie la pensia alimentară: ”Tolea nu se interesează de copil!”, a declarat Magda Ciumac, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Magda Ciumac: “Tolea nu se interesează de copil! Niciodată nu a trimis, plătit ori dat ceva!”

Magda Ciumac, care în urma cu treisprezece ani dansa pe masa lui Dan Diaconescu, la OTV, și se certa în direct cu soțul ei, Tolea, pe care îl acuza că are legătură cu decesul Elodiei, a dispărut din lumina reflectoarelor, dedicându-se fiului ei, pe care îl adoră. Susține că îl crește singură pe Alexander:

“Tolea nu se interesează de copil! Niciodată nu a trimis, plătit ori dat ceva! Nici nu vrem nimic de la el! Lui Alexander nu îi lipsește nimic! Are 14 ani, este în primul an de liceu! Nici nu vreau să reiau subiectul acesta! Capitol închis! Îl cresc singură, asta este clar! De când avea un an! Acum are 14! Face 15 ani, pe 21 august”, a declarat Magda Ciumac, în exclusivitate pentru impact.ro.

Vestita brunetă ne-a mai mărturisit că va strânge toate amintirile, vesele și triste, într-un volum autobiografic, dedicând capitole importante și vieții alături de luptătorul Tolea Ciumac:

“Nu știu când o să lansez cartea, data exactă, dar vă anunț. Când am timp scriu. Îmi place să scriu, despre trecut, despre prezent, despre viitor, despre toată lume. Dacă dezvălui acum subiectele, care mai este farmecul? Clar că nu voi spune, pentru că nu ar mai avea farmec în momentul lansării”, ne-a mai zis Magda Ciumac.

EXCLUSIV. Magda Ciumac aduce acuzaţii luptătorului K1
EXCLUSIV. Magda Ciumac aduce acuzaţii luptătorului K1

Magda Ciumac și Tolea, divorț cu scandal, în urmă cu 13 ani. L-a acuzat că ar fi ucis-o pe Elodia

Magda și Tolea au divorțat în 2008, după ce ea l-a acuzat, la OTV, că ar fi omorât-o pe avocata Elodia. Luptătorul basarabean a decis atunci să-i dea o lecție lui Dan Diaconescu, așa că a dat buzna în platoul de filmare și, în timpul transmisiunii în direct, a vrut să-l bage pe celebrul prezentator tv într-un tomberon. După despărțire, Magda a locuit cu un afacerist din Timișoara, timp de șase ani. Iar în urmă cu doi ani, ea posta, pe contul de Facebook, imagini cu un alt bărbat, de dragul căruia face naveta Timișoara – Italia.

Apropiații ei susțin că Magda ar fi din nou o femeie singură. S-a despărțit de iubit?

Se zvonește că Magda s-ar fi despărțit de partenerul ei, însă ea a negat, ba chiar e revoltată, pe seama bârfelor:

“Poftim? Eu nu am aflat că m-aș fi despărțit de iubit! Lumea știe și vede mai multe decât știu și văd eu? Am prea multe de făcut, de rezolvat și îmi ocup timpul cu copilul, școala. Eu nu știu! Dacă nu pui poze cu iubitul, ești despărțit. Dacă pui de ce pui!”, ni s-a mai confesat Magda Ciumac.

Cât privește viață personală a lui Tolea, luptătorul basarabean s-a recăsătorit și are un copil.

Urmăriți Impact.ro și pe