EXCLUSIV. Lui Nico îi merge senzațional, deși artiștii se plâng că nu fac bani în pandemie. Cum i-a lăsat fără cuvinte pe cei din televiziuni

Ana Anitoiu 16.12.2020, 12:24

Lui Nico îi merge senzațional, în timp ce mulți artiști din România se plâng că nu fac bani, din cauza restricțiilor ce au fost impuse în contextul pandemiei de coronavirus. Vedeta i-a lăsat mască pe toți. Iată cum a fost surprinsă de paparazzii Impact.ro.

Cum a fost surprinsă Nico, în timpul pandemiei de coronavirus

În imaginile prezentate în exclusivitate de Impact.ro, Nico a apărut coborând dintr-o mașină superbă, marca Mercedes CLA, roșie ca focul. Automobilul a fost cumpărat de curând. Se pare că vedeta n-are timp de pierdut, nici măcar în contextul pandemiei de coronavirus. Artista are filmări pe bandă rulantă, înainte de Revelion.

Nico este aproape de nerecunoscut în fotografii. Ea a apărut cu o coafură diferită – părul lung, cu bucle la vârfuri, șaten deschis spre blond, precum și cu ochelari mari. Vedeta s-a îmbrăcat în negru pentru a ajunge la filmări și a scos din mașină o husă în care probabil că avea o altă ținută, de spectacol. Ieșind din automobil, artista și-a lăsat masca de protecție pe bărbie, deși ar fi trebuit să o poarte astfel încât să îi acopere nasul și gura.

Unde a lucrat Nico, înainte de a-și începe cariera în muzică

Atăzi, toată lumea o cunoaște pe Nico din lumea muzicii. Însă, puțini sunt cei care știu că artista, pe numele ei din buletin Nicoleta Matei, a avut o meserie cu totul diferită, înainte de a deveni celebră. Mai exact, vedeta, care a participat la ”Asia Express” alături de fiica ei, Alexandra, a lucrat la un combinat petrochimic, la Rafinăria Teleajen din Ploieşti, astfel încât să își poată întreține familia.

EXCLUSIV. Lui Nico ii merge senzational, desi artistii se plang ca nu fac bani in pandemie. Cum i-a lasat fara cuvinte pe cei din televiziuni
Nico

“Eram patru copii, iar eu am vrut să mă angajez, să am salariul meu, să-i pot întreține și pe ai mei, pentru că tata se dusese. Tata a murit la doar 48 de ani. Așa că eu, la 19 ani, când eram deja însărcinată în patru luni, m-am angajat la Combinatul Petrochimic Teleajen, unde am lucrat vreo 4 ani. Am renunțat, pentru că eram foarte obosită. Seara cântam la restaurant, trebuia să fac schimb de tură. Au fost câțiva ani foarte grei”, a spus ea.

Nico, despre cum l-a cunoscut pe partenerul ei de viață

În urmă cu ceva timp, Nico a mai povestit că a devenit mamă cu primul ei soț, de care a divorțat, însă, după doar patru ani de căsnicie. Apoi, și-a început relația cu Laurențiu Matei, pe care îl cunoștea deja de mulți ani, deoarece el era chitarist în formația ei. ”Cântând în restaurant, l-am cunoscut pe primul meu soț, am făcut copilul, dar am divorțat după 4 ani. Și apoi am început o relație cu Laurențiu, cu care mă știam de la 16 ani”, a spus ea.

N-a fost totul lapte și miere, deși Nico este în continuare cu Laurențiu Matei, căruia i-a dăruit un tort în formă de chitară, de ziua lui de naștere, în urmă cu trei săptămâni. Artista a recunoscut că obișnuia să fie geloasă. ”La mine a încetat gelozia când am devenit cunoscută, în 2003. Îmi făceam tot felul de gânduri. Dar a fost o perioadă frumoasă și spun că poate trăiam mai intens”, a spus Nico.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...