EXCLUSIV. Lidia Buble, gest neaşteptat în maşina făcută cadou de Răzvan Simion. Cu cine s-a afişat vedeta la ceas de seară

Ana Anitoiu 25.01.2021, 13:24

Lidia Buble a făcut un gest neașteptat în mașina pe care fostul ei iubit, Răzvan Simion, i-a făcut-o cadou de ziua ei de naștere. Cum a trecut ceva timp de când coprezentatorul matinalului ”Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 nu o mai însoțește pe frumoasa cântăreață, artista își găsește alte persoane cu care să își petreacă timpul. Iată cu cine a fost surprinsă vedeta în automobil, la ceas de seară, și ce a făcut înainte de a coborî.

Ce a făcut Lidia Buble în mașina pe care a primit-o de la Răzvan Simion

La ultima zi de naștere pe care a petrecut-o alături de Răzvan Simion, în 2019, Lidia Buble a primit de la prezentator o mașină superbă, roșie. Se pare că frumoasa cântăreață a păstrat automobilul, deși relația ei cu cel care i-a oferit-o a luat sfârșit, după cinci ani. Valoarea bolidului de lux, un Ford Mustang GT Fastback Coupe, depășește 30.000 de euro.

Fotoreporterii Impact.ro au surprins-o pe Lidia Buble, la ceas de seară, în această mașină. Elegantă din cale-afară, cu părul aranjat în stilul lui Marilyn Monroe, cântăreața a fost fotografiată în timp ce se machia în automobilul impresionant. Cântăreața n-a ieșit din mașină până când nu s-a asigurat că este aranjată perfect. Abia apoi a coborât, alături de o persoană specială.

EXCLUSIV. Lidia Buble, gest neasteptat in masina facuta cadou de Razvan Simion. Cu cine s-a afisat vedeta la ceas de seara
Lidia Buble, in oras, cu masina primita cadou de la Razvan Simion

Cu cine a fost văzută Lidia Buble în mașina primită de la Răzvan Simion

Mai exact, Lidia Buble a fost însoțită de sora ei mai mare, Estera, care este de o frumusețe răpitoare. Cele două surori au mers să ia cina la noua fiță din oraș, bistroul B4 de pe strada Locotenent Aviator Radu Beller. Cu părul lăsat pe spate, Estera a coborât prima din automobilul de lux și a așteptat răbdătoare ca artista să se machieze în liniște.

Una brunetă, în ținută albă, cealaltă blondă, în ținută neagră. Estera și Lidia Buble au părut, împreună, să alcătuiască simbolul Yin și Yang. Amândouă elegante, cu haine lungi, surorile s-au apropiat la braț de restaurantul la care au luat cina.

Lidia Buble are un nou iubit?

Recent, au apărut zvonuri conform cărora Lidia Buble ar avea un nou iubit. Cântăreața a fost într-o vacanță de vis în Zanzibar și se pare că n-a suferit de singurătate și nici n-a însoțit-o cineva din familia ei. Fosta iubită a lui Răzvan Simion a stat la un hotel de lux și a publicat mai multe imagini sexi, în fel și fel de ținute atrăgătoare. După cum au speculat fanii, frumoasa blondă ar fi fost însoțită în vacanța de vis de chirurgul estetician Ensar Duman. Acesta a publicat pe contul său de Instagram o fotografie ce a fost făcută chiar în același loc în care pozase ea, cu doar câteva ore înainte.

Totuși, nu este prima dată când fanii au ”cuplat-o” pe Lidia Buble cu cineva, de la despărțirea ei de Răzvan Simion. Despre cântăreață s-a mai spus că a început o relație cu Cornel Ilie de la Vunk, alături de care a lansat o melodie, “Vino, du-te”, precum și un videoclip pentru această piesă, în care cei doi se strâng în brațe și par un cuplu îndrăgostit lulea. Fosta iubită a lui Răzvan Simion a clarificat că este vorba doar despre o relație de prietenie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...