Exclusiv: Legătura neștiută dintre Emi Pian și Liviu Dragnea. Cum a fost expus totul în public și nimeni nu și-a dat seama

Iancu Andreea 05.08.2020, 19:16
Exclusiv: Legătura neștiută dintre Emi Pian și Liviu Dragnea. Cum a fost expus totul în public și nimeni nu și-a dat seama

Vestea morții lui Emi Pian a zguduit clanurile interlope din România. Fostul lider al clanului Duduianu a fost ucis în urma unui joc de barbut de către un lider al clanului rival Rinu. În timp ce oamenii legii anchetează evenimentele, și alte figuri oficiale ar fi interacționat cu membrii ai clanului condus de Emi Pian. Se pare că însuși Liviu Dragnea ar fi avut legătură cu clanul Duduianu.

Liviu Dragnea și Emi Pian, legătură nebănuită

Se pare că lumea interlopă nu este străină oficialităților din România. Fostul președinte PSD are o legăură necunoscută cu Emi Pian, cel care a fost ucis în urmă cu câteva zile într-o răfuială între clanuri. Astfel, Liviu Dragnea, încarcerat pentru 3 ani şi 6 luni pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, a fost extrem de apropiat lui Pian.

Dragnea și Emi Pian ar fi fost extrem de apropiați, mai ales în închisoare. Cei doi au petrecut aproximativ o lună de zile în aceeași celulă, la începutul detenției lui Liviu Dragnea. Pe de altă parte, Dragnea a fost și însoțit de către oamenii lui Emi Pian. Deși puțini și-au dat seama de acest aspect, fostul lider al PSD a fost escortat de către membrii clanului Duduianu la una dintre înfățișările pe care le-a avut la ICCJ.

Ce legătură există între Liviu Dragnea și Emi Pian
Ce legătură există între Liviu Dragnea și Emi Pian

Gestul lui Dragnea, condamnat de un judecător

Atitudinea lui Liviu Dragnea a fost primită cu uimire de către judecătorul Cristi Dănileț. Acesta din urmă remarca încă de la înfățișarea liderului PSD la ICCJ faptul că oficialul a procedat nepotrivit. Imaginile de atunci au devenit chiar și virale pe internet.

Țara în care Parlamentul rezolvă dosare în locul Justiției, în care se atentează la teritorii prin hotărâri de guvern, unde conducerea statului renunță la protecție oficială în favoarea clanurilor interlope, unde unii confundă Înalta Curte cu o grădină zoologică și unde proiectele de lege nu se negociază cu magistrații, la fel cum nu se fac negocieri cu teroriștii. Nu mi-aș lua un interlop drept bodyguard nici dacă m-ar apăra de ‘jurnaliștii’ de la mocirla.tv!, a scris Dănileț în urmă cu mult timp în mediul online.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...