EXCLUSIV. Laura Codruța Kovesi, cerută în căsătorie de iubitul SPP-ist. Ce condiție i-a pus pentru a accepta. Când va avea loc fericitul eveniment

Alexandra Andrei 18.09.2020, 20:24
EXCLUSIV. Laura Codruța Kovesi, cerută în căsătorie de iubitul SPP-ist. Ce condiție i-a pus pentru a accepta. Când va avea loc fericitul eveniment

Anul trecut, procurorul-șef european Laura Codruța Kovesi a fost cerută în căsătorie de iubitul ei SPP-ist. Impact.ro a aflat în exclusivitate, care fost răspunsul acesteia și ce condiții i-a pus bărbatului.

Laura Codruța Kovesi, cerută în căsătorie. Ce răspuns a dat

Despre Laura Codruța Kovesi se știu o multitudine de lucruri profesionale. De altfel, aproape tot. Că tatăl său a fost judecător, că ea a jucat în echipa națională de baschet a României și că a avut un traseu impecabil în justiție. A fost, pe rând, procuror al Sibiului, pentru ca mai apoi să devină cel mai tânăr procuror general din istoria României. Din 2013 până în 2018, Laura a fost procuror șef DNA, funcție care i-a adus multe satisfacții, dar și mulți dușmani.

Din acest an, ea ocupă una dintre cele mai înalte funcții din justiția europeană, aceea de procuror -șef al Parchetului European, instituție ce își are sediul central la Bruxelles. Pe plan personal însă, Laura Codruța Kovesi a fost mereu o persoană extrem de discretă. În vârstă de 47 de ani, omul legii a fost căsătorită din 2002 până în 2009 cu omul de afaceri Eduard Koveși, un personaj controversat din Sibiu.

Iubitul Laurei Codruța Kovesi e tot timpul în preajma ei
Iubitul Laurei Codruța Kovesi e tot timpul în preajma ei

A fost cerută de soție de iubit

Divorțul acestora a fost unul discret și au existat zvonuri precum că bărbatul ar fi fost obligat să semneze un contract de confidențialitate. După mulți ani în care s-a dedicat numai serviciului, în 2018, au apărut informații conform cărora ea ar avea o relație cu SPP-istul care a avut, ani la rând, misiunea de a o păzi și proteja.

Într-unul dintre puținele interviuri acordate de Koveși, ea a recunoscut că are o relație stabilă, însă nu a dorit să dezvăluie identitatea bărbatului. Întrebată de către Andreea Esca dacă are în minte vreun personaj celebru cu care și-ar dori să rămână blocată în lift, șefa DNA a răspuns: „cu cel la care țin foarte mult și cu care-mi împart viața”.

Ei bine, conform informațiilor obținute de Impact.ro, se pare că femeia care este cel mai cunoscut procuror din România a fost cerută de soție de bărbatul cu pricina. Frumoasa întâmplare a avut loc anul trecut, într-un cadru romantic. Fosta șefă DNA i-a răspuns însă bărbatului că nu este momentul pentru un asemenea pas și că ar accepta să ajungă, din nou, în fața altarului, numai dacă ar rămâne însărcinată.

Conform propriilor declarații publice, cea mai mare dorință a Laurei Codruța Kovesi este să devină mamă: „Singurul lucru care rămâne după noi în viață sunt copiii. Meseria de părinte e cea mai grea din lume. Atunci voi afla dacă mă descurc cu adevărat. Da, îmi doresc copii. Dacă se va întâmpla, foarte bine”, a spus aceasta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...