EXCLUSIV. Iubitul Andreei Marin, prins la întâlnire cu „sosia” Mihaelei Rădulescu. Pentru ce este celebră femeia

Andreea Bisinicu 27.11.2020, 12:16

Iubitul Andreei Marin, prins la întâlnire cu „sosia” Mihaelei Rădulescu. Pentru ce este celebră femeia. Care este motivul pentru care Adrian Brâncoveanu a fost surprins savurând o cafea alături de ea.

Iubitul Andreei Marin, prins la întâlnire cu „sosia” Mihaelei Rădulescu

Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Adrian Brâncoveanu de aproximativ trei ani de zile. După ce a trecut prin trei căsnicii eșuate, zâna surprizelor și-a găsit fericirea în brațele consulului Adrian Brâncoveanu, despre care este convinsă că este bărbatul vieții sale. Recent, se pare că cei doi îndrăgostiți au decis să locuiască împreună și se comportă ca o adevărată familie. Surpriza a venit în această dimineață, când paparazii impact.ro l-au surprins pe iubitul Andreei Marin la întâlnire cu „sosia” Mihaelei Rădulescu. Este vorba despre Oana Schmidt Hăineală, fostă șefă DIICOT și CSM. Femeia este celebră pentru plângerile care au generat amenzi uriașe postului de televiziune Antena 3, în perioada în care se afla la conducerea Consiliului Superior al Magistraturii. Actualul partener de viață al prezentatoarei TV lucrează în cadrul Ministerului Afacerilor Externe și a fost consul în Libia. Întâlnirea dintre Adrian Brâncoveanu și șefa de la Inspecția Judiciară a ridicat câteva semne de întrebare.

Oana Schmidt Hăineală este considerată „sosia” Mihaelei Rădulescu, datorită stilului vestimentar pe care îl abordează. Potrivit fotoreporterilor, femeia a sosit la locul de întâlnire cu mașina Ministerului Justiției, însoțită de un membru al Serviciului de Pază și Protecție. Agentul SPP a rămas în mașina parcată o stradă mai departe, deși în fața cafenelei respective erau suficiente locuri de parcare disponibile. „Sosia” Mihaelei Rădulescu și iubitul Andreei Marin au discutat preț de o oră, la cafenea, timp în care și-au arătat, reciproc, telefoanele mobile unul celuilalt. La plecare, Adrian Brâncoveanu a plecat pe jos, exact așa cum venise pentru a se întâlni cu șefa Inspecției Judiciare. Oana Hăineală s-a grăbit să ajungă la mașina parcată la distanță de cafenea.

Adrian Brancoveanu s-a intalnit cu sosia Mihaelei Radulescu
Adrian Brancoveanu s-a intalnit cu sosia Mihaelei Radulescu

Cum vor petrece cei doi amorezi sărbătorile de iarnă

„Zâna” iubește ca o adolescentă, de când și-a găsit liniștea în brațele lui Adrian Brâncoveanu. De câteva săptămâni, Andreea Marin este fericită pentru că actualul ei iubit este acasă și vor petrece împreună sărbătorile de iarnă, după ce a fost plecat, în perioada pandemiei, în misiune cu afaceri în Oman.Partenerul de viață al vedetei este adesea plecat în străinătate, datorită meseriei sale, așa că cei doi amorezi se bucură de fiecare moment pe care îl pot petrece împreună.

„Acum Adrian a revenit acasă după misiunea sa ca însărcinat cu afaceri în Oman, așa că suntem din nou toți trei împreună și așteptam sărbătorile cu drag. Prin tradiție, noi le petrecem în cel mai frumos loc, acasă. Așa că nu e nimic diferit anul acesta. Îmi lipsesc doar oamenii frumoși și buni adunați împreună, meseria mea mă aducea adesea înainte alături de sute sau mii de oameni odată, ceea ce nu mai e posibil acum. Dar nu vreau decât să sper că e doar o perioadă grea care va trece, la fel cum au trecut și altele asemenea în istorie. Din păcate, unele pierderi nu mai pot fi reparate…”, a declarat Andreea Marin, în exclusivitate pentru impact.ro.

Acest material este proprietatea exclusivă a Impact.ro. Orice reproducere sau preluare copy paste se poate face în limita a 500 de semne, cu citare cu link activ, în prima parte a materialului publicat pe site-ul care preia informația/declarațiile. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a vă notifica în scris sau/și de a cere daune conform Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe și a Legii Drepturilor de Autor republicată în 2018.

Urmăriți Impact.ro și pe