EXCLUSIV Ionuț Dolănescu are Covid-19! Ce îi transmite fratele lui din Costa Rica, pe care îl dușmănește de 11 ani

Carmen Andrei 03.11.2020, 19:44
EXCLUSIV Ionuț Dolănescu are Covid-19! Ce îi transmite fratele lui din Costa Rica, pe care îl dușmănește de 11 ani

Celebrul solist Ionuț Dolănescu a aflat vineri că e bolnav de Covid-19, în urma testării făcute înainte de a pleca în America, unde voia să ajungă pentru a-și depune votul, la alegerile prezidențiale. La aflarea veștii că fratele lui este bolnav, Dragoș Dolănescu a dat brusc uitării disputele lor vechi și i-a transmis, prin intermediul impact. ro, un mesaj de suflet.

Ionuț Dolănescu are Covid-19

Ionuț Dolănescu a mărturisit la Antena 3 că a fost confirmat pozitiv cu Covid-19 și că va sta în izolare timp de 14 zile, conform regulilor. Situația i-a cam încurcat planurile, căci tocmai se pregătea să ajungă în America și ca să-și revadă mama, pe celebra solistă Maria Ciobanu, stabilită peste Ocean, dar și să voteze, el fiind cetățean american. Artistul a menționat pentru Antena 3:

”Din fericire, cred că este o formă uşoară. Nu am simptome, nu am febră. Suntem bine şi eu şi soţia mea. Din păcate, ni s-au zădărnicit planurile pentru că noi, astăzi, ar fi trebuit să fim în SUA, să luăm urnele cu asalt şi să votăm în calitate de cetăţeni americani. Nu aveam simptome, doar că am simţit nevoia să fac acest gest, ştiind că plec peste hotare. În seara zilei de vineri am fost sunat de la spital, mi s-a spus că suntem pozitivi”.

Ionut Dolanescu are Covid-19
Ionut si Dragos Dolanescu

Mesajul lui Dragoș Dolănescu pentru fratele său

La aflarea veștii că fratele său este bolnav, Dragoș Dolănescu, deputat în Costa Rica, i-a transmis un mesaj, prin intermediul impact. ro: ”Îi doresc lui Ionuț multă sănătate, să aibă multă grijă de el, nu este de joacă, acest virus este foarte periculos. Bine că are o formă ușoară, fără complicații”.

Dragoș duce o luptă grea cu virusul ucigaș, în calitate de politician: ”În Costa Rica, acest virus a lăsat un milion de oameni fără locuri de muncă, nu mai există turism, este foarte greu. S-au înregistrat 80.000 de bolnavi și 1.000 de decese. Noi, oamenii politici, ne chinuim să-i ajutăm pe toți, să le găsim alte locuri de muncă, am cărat chiar și eu saci cu mâncare, pentru cei cu mari probleme financiare”.

Mai mult, mama lui, Margarita Valenciano, medic de profesie, continuă să ajute bolnavii, chiar și acum, după ce a ieșit la pensie: ”Mama are 68 de ani, dar nu poate sta degeaba, și-a deschis un cabinet medical în curtea casei sale, îi place să ajute, mai ales acum, când sunt atâtea probleme”. Din păcate, Dragoș și Ionuț nu-și mai vorbesc de 11 ani, de când celebrul lor tată, solistul de muzică populară Ion Dolănescu, a încetat din viață. Ei s-au luptat și în instanță pentru moștenirea de un milion de euro. D-abia în urmă cu doi ani, au intrat în posesia părții lor de avere. Ionuț a rămas cu vila din strada Caimatei, din București, iar Dragoș a primit vila din Sinaia, cu trei etaje și cu un teren de 2.000 mp.

”Scandalul pe avere a distrus relația cu fratele meu, nu cred că vom mai vorbi vreodată. Uneori îmi lipsește foarte mult, nu mulți știu că noi, în adolescență, ne-am înțeles foarte bine. De dragul lui m-aș fi aruncat și de pe casă, dacă mi-ar fi cerut”, a mai povestit pentru impact. ro vestitul deputat din Costa Rica.

Urmăriți Impact.ro și pe