EXCLUSIV. Impresarul vedetelor, Lucian Ionescu, a fost înmormântat. Cine a venit să-și ia adio

Carmen Andrei 31.12.2020, 16:19

Durere fără margini , azi, la înmormântarea impresarului Lucian Ionescu! Soția și fosta lui iubită, Monica de la ”Candy”, unite în suferință! Văduva a sărutat sicriul și a îngenuncheat pe mormânt! ”Cândva, ne vom revedea, dragostea mea!”. Imaginile suferinței au fost suprinse de fotoreporterii Impact.ro.

Durere fără margini la înmormântarea impresarului Lucian Ionescu

Familia îndoliată l-a condus, azi, pe ultimul drum, pe regretatul impresar Lucian Ionescu, care, la 62 de ani, a pierdut lupta cu temutul virus. Înmormântarea a avut loc la orele 12.00, la Cimitirul Berceni 2. Soția, Jeanine Ionescu, a fost un munte de durere. A sărutat coșciugul, gest emoționant făcut și de copiii lor, apoi a îngenuncheat pe pământul rece și a plâns neputincioasă, dureroasele momente fiind surprinse de fotoreporterii impact.ro. I-a adus un ultim omagiu și Monica Andrei, fosta solistă a trupei Candy, care a venit însoțită de fiul ei și al lui Lucian, Matei, în vârstă de 10 ani.

Jeanine Ionescu s-a externat marți pe semnătură, pentru a putea ajunge la funeralii: ”Am avut și eu coronavirus, nu-s vindecată total, transpir, sunt slăbită, dar mulțumesc Cerului că Dumnezeu m-a lăsat lângă copilașii mei și să-mi iau adio de la bărbatul iubit!”

Trupul lui Lucian Ionescu a fost identificat de fiica sa: „Ea a dorit să îl vadă pentru ultima oară pe tatăl ei”

O singură persoană din familie a avut dreptul, conform regulilor stricte, la vreme de pandemie, să identifice cadavrul, la Morga Spitalului Cantacuzino, așa că Jeanine Ionescu i-a lăsat acest privilegiu fiicei lor, Ane-Marie, care a fost sufletul lui Lucian: ”Ea a dorit să-l vadă pentru ultima oară pe tatăl ei, pe care l-a idolatrizat, apoi coșciugul a fost sigilat. Aș fi dorit și eu, dar cum să mă mai uit pe urmă în ochii copilului meu, dacă n-o lăsam pe ea? În plus, Ane-Marie s-a născut la acest spital, unde el a murit. Mi-l voi aminti pe Lucian așa cum a fost, vesel, puternic, credincios, era sprijinul nostru. Am pregătit 26 de pachete cu mâncare, cu mămăliguță, sărmăluțe, mici, cârnăciori, cartofi prăjiți, cașcaval pane, tot ce îi plăcea lui să mănânce”. În această suferință sunt alături de mine copiii, dar și Monica Andrei, fosta solistă a trupei Candy, cu care Lucian are un fiu superb, pe Matei, în vârstă de zece ani”.

Jeanine Ionescu, și ea diagnosticată cu temutul Covid-19, nu s-a refăcut total, după ce a scăpat de boală, dar și-a adunat puterile pentru a-și conduce soțul pe ultimul drum: ”Nu mă simt încă foarte bine, dar mulțumesc Cerului că medicii m-au salvat din ghearele morții. Ar fi trebui să mai stau o săptămână în spital, ca să mă recuperez total, însă am cerut să ies pe semnătură. Mă simt slăbită, transpir foarte repede, după înmormântare voi sta în casă, pentru a nu se agrava situația. Apoi, trebuie să văd ce fac cu firma de impresariat, ce pot lucra pe viitor, căci suntem cinci suflete în casă, trebuie să am grijă de toți”

De înmormântare s-a ocupat un student la Teologie: ”Acest domn cu suflet mare a plătit tot!”

Lui Jeanine, aflată acum în mare impas financiar, i-au sărit în ajutor oameni cu suflet mare: ”De tot ce a fost necesar s-a ocupat un domn inimos, student la Teologie. A aflat de necazul meu, îl știa și pe Lucian, așa că m-a ajutat cu tot ce trebuia, prin firma lui de pompe funebre. I-au făcut coșciug și îl vor transporta cu mașina lor, la cimitir, în condiții de maximă siguranță, pentru că Lucian a avut coronavirus. Atât de bun a fost acest domn, încât mi-a propus ca tot cortegiul funerar să zăbovească preț de câteva secunde și în fața casei noastre, din Berceni, pentru ca Lucian să-și ia adio. Le mulțumesc lui Vali și lui Eduardo, prietenii fiicelor mele, și părinților lor, pentru tot sprijinul”.

Jeanine Ionescu s-a externat marți: ”Este atât de tristă casa fără Lucian, mă tot uit cu durere spre fotoliul lui, rămas gol. De acolo se uita la televizor, de acolo ne dădea sfaturi, era locul lui preferat. M-am și amuzat că mă apucasem pe 1 decembrie să împodobesc bradul din sufragerie, iar el îmi tot spunea că e prea încărcat, că are prea multe globuri. Voi păstra și biblioteca lui, plină de cărți, era un om citit, deștept. Dumnezeu să-l odihnească în pace și să ne vegheze de Sus. Adio, soțul meu drag, cândva ne vom revedea, dragostea mea”.