Exclusiv: Imagini cu Marcel Vela, invitat special la o nuntă cu sute de persoane în Caraș Severin. Locația inedită, dar și modul în care ar fi ajuns acolo ministrul de Interne

Alexandra Andrei 14.07.2020, 16:28

Marcel Vela a participat, în weekend, la un chef de zile mari, alături de sute de persoane. Totul la nunta fiicei celui mai bun prieten, milionarul Romeo Dunca.

A ajuns cu elicopterul la Deva!

Petrecere mare weekendul acesta, la Caraș Severin. Unul dintre cei mai bogați oameni din zona de sud-vest a țării, Romeo Dunca, și-a măritat fiica. Și nu oricum, ci întru-un cadru feeric, pe Muntele Mic, la o cabană pe care milionarul o deține acolo. La fericitul eveniment au participat câteva sute de persoane, care, așa cum este de la sine înțeles și cum se poate vedea și pe imaginile obținute de Impact.ro, nu au respectat mai deloc distanțarea socială. Ba mai mult, s-au strâns în brațe, au dansat în hore și s-au distrat pe cinste până în zorii zilei. Însă, marea surpriză de abia acum vine.

La eveniment a participat și Marcel Vela, cunoscut în zonă a fi cel mai bun prieten al milionarului Romeo Dunca. Și nu de ieri, de azi, ci de mai bine de 30 de ani. Marcel Vela a plecat sâmbătă, cu un elicopter MAI, la Deva, la instalarea noului subprefect de Hunedoara.

marcel vela, ministru de interne, nunta, zeci de persoane
Marcel Vela a ajuns cu elicopterul la Deva

S-a distrat la o petrecere cu sute de persoane!

După ceremonie, ministrul de Interne s-a aranjat la patru ace și a plecat la Caraș Severin, pentru a-i fi alături prietenul său de o viață, într-un moment extrem de fericit al acestuia. Ministrul Vela s-a alăturat petrecerii, iar de-a lungul serii nu a părut deloc deranjat de faptul că este încojurat de extrem de multă lume, dar și că regulile pe care chiar el le-a impus prin ordonanță militară, nu sunt respectate nici măcar de bunul său prieten.

Tot Vela, prin funcția pe care o deține, a scos armata în stradă și a dat ordin să le fie aplicate amenzi usturătoare celor care nu respectă și nu aplică actele normative impuse de pandemia de coronavirus. Numai că, în timpul liber, Marcel Vela dezbracă haina statului și revine la omul simplu, care, din câte se pare, nu se teme absolut deloc de coronavirus. Desigur, a doua zi după cheful de zilei mari, Vela a îmbrăcat din nou haina statului și a susținut o nouă conferință de presă, în care ne-a asigurat de gravitatea situației și a cerut populației României să evite locurile aglomerate, să evite să se strângă în adunări de orice fel, etc.

Dunca, propunerea lui Vela la sefia Consiliului Județean din Caraș Severin

La începutul lunii martie, PNL anunța că îl aruncă în lupta pentru șefia Consiliului udețean din Caraj Severin pe Romeo Dunca, cunoscut pentru afacerile din transport, dar și pentru proiectul de turism pe care îl derulează în Munții Banatului, acela de a face 100 de kilometri de pârtie, cât există adunat în toată țara. Anunțul a fost făcut chiar de Marcel Vela, într-o conferință de presă.

„Prietenul meu mi-a făcut o surpriză extraordinară. A spus că dacă voi ajunge preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin donează poiectul Nedeia judeţului. Un proiect la care a trudit, peste 13 ani, în care a investit bani, un proiect în care a fost sabotat de-a lungul timpului de guverne şi politicieni. În acest context am luat următoarea decizie: cel mai nimerit preşedinte al consiliului, care ar putea implementa acest proiect, este chiar Romeo Dunca şi astăzi în şedinţa Biroului Judeţean am propus colegilor ca Romeo Dunca să fie candidat pentru funcţia de preşedinte al consiliului judeţean. Este un gest extraordinar că un om de afaceri de succes se implică în viaţa publică pentru a-şi împlini un vis, care nu este doar visul lui ci succesul unui judeţ sau al întregii regiuni”, a declarat Marcel Vela.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...