EXCLUSIV. Gest tulburător făcut la mormântul lui Mihai Constantinescu în ziua în care ar fi împlinit 75 de ani. Ce i-a dus Mihaela

Simona Ecovoiu 04.01.2021, 21:09

”Astăzi este ziua ta, înger de Lumină. Te iubim”, a fost mesajul postat pe Facebook de Mihaela Constantinescu, prima soție a regretatului artist, care azi ar fi împlinit 75 de ani. Contactată de reporterii impact.ro, Mihaela ne-a oferit un interviu de suflet în această zi, în care toate amintirile frumoase au dat năvală în sufletul femeii pe care Mihai a adorat-o.

”Azi, la cimitir, am ascultat pe telefon piesa lui, ”De unde vii”. A fost scrisă de Mihai la plecarea mamei lui”

Mihaela Constantinescu deplânge decesul fostului soț, celebrul solist Mihai Constantinescu, care a încetat din viață pe 29 octombrie 2019, în urma unui infarct. Astăzi, artistul nepereche ar fi împlinit 75 de ani. Mihaela ne-a povestit, în exclusivitate pentru impact.ro, despre emoțiile trăite în această zi, despre dorul de bărbatul pe care l-a idolatrizat.

”Azi este o zi delicată, de fiecare dată ziua lui va fi una zi tristă, pentru că Mihai nu mai e printre noi. E o zi de tristețe, chiar daca amintirea lui e atât de frumoasă, atât de puternică și atât de vie. Azi, la cimitir, am ascultat pe telefon una dintre piesele lui, a fost un moment extrem de trist. Melodia ”De unde vii” a fost scrisă de Mihai la plecarea mamei lui. I-am dus la cimitir, ca de altfel de fiecare dată când e o zi importantă, o coroană din trandafiri din mătase”, ne-a spus ea, în exclusivitate.

EXCLUSIV. Gest tulburator facut la mormantul lui Mihai Constantinescu in ziua in care ar fi împlinit 75 de ani. Ce i-a dus Mihaela
Mihai Constantinescu si Mihaela

Ce spunea Mihai Constantinescu, cu câțiva ani înainte de a înceta din viață: ”Nu de moarte mi-e frică, ci de veșnicia ei”

Solistul Mihai Constantinescu vorbea cu detașare despre moarte, într-un interviu de acum câțiva ani, pentru Antena Stars: ”Nu mă gândesc la moarte. Am zis că poate, undeva, cândva, ne vom întâlni într-o altă dimensiune. Există splendida vorbă că nu de moarte îmi este frică, ci de veșnicia ei. Sunt extrem de multe teorii vizavi de moarte, de moartea clinică, ce au pățit cei care au fost în moarte clinică, cum au plecat pe acel tunel de lumină. Unii s-au întors și au spus, alții, nu. Sau probabil că asta e o activitate finală a creierului”.

Mihai Constantinescu avea numai cuvinte de laudă la adresa Mihaelei: ”Faptul că oamenii pot să păstreze relații frumoase este minunat. Ce poate fi mai frumos? Avem o apariție într-o gară și o dispariție în altă gară. Între timp trebuie să fim buni, înțelepți, înțelegători”. Dar și Mihaela îl va purta veșnic în suflet: ”Este îngrozitor, nu pot încă să cred și să mă obișnuiesc cu ideea că Mihai nu mai e în viață. E o durere care n-o să treacă niciodată, nu pot accepta ca o persoană atât de specială, cum a fost el, să nu mai fie, a lăsat un mare gol în sufletul meu. Cu Mihai am trăit cei mai frumoși ani ai vieții, ai tinereții, ne-am bucurat împreună de celebritatea lui. După divorț, nu am mai trăit ca bărbat și ca femeie, a fost însă o altă formă de iubire. Am rămas alături de el, îl voi iubi mereu, chiar și dincolo de moarte!”, ne-a dezvăluit ea, într-un alt interviu oferit în exclusivitate pentru impact.ro.

Versurile piesei ”De unde vii”

De unde vii,

Te-am întrebat, de atâtea ori,

Dar n-am aflat, de ce, când vii,

Mi-aduci mereu doar bucurii

De unde vii,

Și cine ești, ești doar un vis…”

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...