EXCLUSIV FOTO Ioniță de la Clejani sfidează pandemia și încalcă toate regulile. Cum a fost surprins artistul

Iancu Andreea, Mirabela Năstase 01.12.2020, 12:12
EXCLUSIV FOTO Ioniță de la Clejani sfidează pandemia și încalcă toate regulile. Cum a fost surprins artistul

Pandemia de coronavirus a instituit o serie de reguli noi și stricte, pe care cetățenii trebuie să le respecte. Totuși, Ioniță de la Clejani pare să sfideze măsurile impuse de autorități. Artistul a fost surprins la cumpărături, fără să respecte regulile pandemiei.

Ioniță de la Clejani, încalcă regulile în ciuda pandemiei

Cântărețul de muzică de petrecere a fost văzut de paparazzi impact.ro în zona Băneasa, cel mai probabil la cumpărături, însă fără să respecte regulile impuse de autorități. Ioniță de la Clejani nu s-a sinchisit să își pună masca de protecție pe față, deși se afla în spațiu public. Extrem de relaxat, artistul a continuat să parcurgă drumul din parcare către intrarea în magazin, consultându-și telefonul mobil.

De asemenea, nici măcar la apropierea de alți oameni, Ioniță nu a realizat că este cazul să își aleze masca pe fața. Cel mai probabil, însă, la intrarea în magazin, artistul de la Clejani a fost notificat de forțele de ordine pentru respectarea regulilor.

Ioniță de la Clejani, surprins la cumpărături, fără mască de protecție
Ioniță de la Clejani, surprins la cumpărături, fără mască de protecție

Fiica Clejanilor, Margherita, în vizorul Poliției

În timp ce tatăl său nu se sfiește să se plimbe prin oraș fără mască de protecție, și Margherita este certată cu legea. Vedeta a avut în anul acesta o serie de evenimente care au adus-o în fața polițiștilor pentru declarații. Dacă inițial a fost prinsă la volan, sub influența substanțelor interzise, Marga a creat apoi un scandal de proporții, care s-a soldat cu victime. Fiica Vioricăi și lui Ioniță a agresat două angajate ale unei firme de imobiliare.

La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale. La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicată nemaifiind prezentă la fața locului. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.

Totuși, tatăl Margăi, Ioniță, ar fi obligat-o pe tânără să își ceară scuze. Potrivit reporterilor impact.ro, cele două femei agresat nu ar fi depus plângere împotriva vedetei, după ce Margherita și-a cerut iertare. Astfel, fiica Clejanilor a scăpat fără amendă penală sau o posibilă pedeapsă cu închisoarea, pentru infracțiunea de loviri și alte violențe și amenințare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...