EXCLUSIV FOTO! Dodel Tănase, zărit într-o companie selectă. A plecat într-o fugă de la antrenamentul Academicii Clinceni pentru o discuție urgentă

Andreea Bisinicu 20.12.2020, 14:36

Cu cine l-au surprins paparazzi pe Dodel Tănase. Cristi Tănase a fost zărit într-o companie selectă. A plecat într-o fugă de la antrenamentul Academicii Clinceni pentru o discuție urgentă. Cu cine a fost surprins fotbalistul de către paparazzi impact.ro.

Cu cine l-au surprins paparazzi pe Dodel Tănase

Cu cine l-au surprins paparazzi pe Dodel Tănase. Cristi Tănase, cunoscut sub porecla de Dodel, a fost surprins de paparazzi impact.ro cum a plecat de la antrenamentul Academicii Clinceni direct la terasa lui Alexandru Bourceanu. Cei doi au fost colegi de echipă la Steaua în perioada în care aceștia făceau legea prin Europa și erau denumiți „eurofantasticii”. Dodel Tănase s-a prezentat îmbrăcat în echipamentul Academicii Clinceni, acolo unde poartă numărul 10 pe tricou. Cristi Tănase a stat la o cafea cu bunul său prieten Alexandru Bourceanu și soția acestuia. Deși nu știm despre ce au vorbit, probabil Dodel a cerut câteva sfaturi de la fostul lui coleg de la FCSB deoarece Academica are meci cu Dinamo.

Fotbalistul în vârstă de 33 de ani a evoluat în două perioade la FCSB, între anii 2009 și 2015, Dodel a adunat 221 de meciuri și a marcat 31 de goluri. Potrivit celor de la digisport.ro, Cristi Tănase a câștigat trei titluri, două Cupe ale României, o Supercupă și Cupa Ligii. În al doilea mandat, Dodel a jucat doar șase. meciuri. În prezent, Tănase poartă numărul 10 pe tricoul celor de la Academica Clinceni, în care antrenorul Ilie Poenaru are mare încredere.

Dodel Tanase a fost surprins la o cafea cu Bourceanu si sotia lui
Dodel Tanase a fost surprins la o cafea cu Bourceanu si sotia lui

„Are liniște când are mingea la picior, are viziune, are ultima pasă, dar e clar că randamentul lui cel mai bun e în bandă. Gardoș e la un nivel fizic foarte bun, i-au lipsit meciurile oficiale. La Tănase mai este nevoie de pregătire fizică, e conștient de asta. Mereu rămâne după antrenament, sunt zile când face și două antrenamente. O să-l aduc la un nivel foarte bun, și el își dorește asta.”, a declarat Ilie Poenaru, conform digisport.ro

Dodel vrea să se întoarcă la echipa națională

Același Ilie Poenaru a declarat în cadrul emisiunii Liga Digi Sport că a rămas într-o relație foarte bună cu Dodel Tănase de pe vremea când jucau împreună la FC Argeș. Antrenorul Academicii Clinceni spune că fostul mijlocaș al Stelei este un fotbalist valoros și ambițios. Mai mult de atât, se pare că Tănase își dorește să revină la echipa națională.

Cristi Tanase zis si Dodel si Alex Bourceanu au fost colegi de echipa la FCSB
Cristi Tanase zis si Dodel si Alex Bourceanu au fost colegi de echipa la FCSB

„Am fost colegi cinci ani de zile la FC Argeș, eu jucam fundaș, el mijlocaș. Ne-am înțeles foarte bine, el era copil atunci. Tot timpul îl certam, dar cobora. Alerga foarte mult atunci, nu stătea deloc. M-am înțeles bine cu el, făceam o bandă bună. Nu prea îmi pasa el în atac… (râde). De atunci am rămas într-o relație bună, chiar dacă drumurile noastre s-au separat. Tănase a avut oferte din țară, dar nu a vrut să plece din București. I-a plăcut ce am făcut în campionatul trecut, i-au plăcut condițiile noastre, am avut cu ce să-l atrag. Am avut discuția asta cu el, își dorește și el să revină la echipa națională. E conștient că trebuie să fie un jucător decisiv pentru Clinceni”, a spus Ilie Poenaru, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.

Urmăriți Impact.ro și pe