EXCLUSIV FOTO. Cum se consolează Amna după ce a plecat de la Survivor. Imagini în premieră cu artista

Ana Anitoiu 24.02.2021, 14:38

Amna a trecut prin momente dificile după ce a plecat de la Survivor. Cântăreața, care s-a confruntat cu probleme de sănătate la întoarcerea din Republica Dominicană, a fost surprinsă de fotoreporterii Impact.ro. Iată cum se consolează artista în urma eliminării din competiție.

Cum se consolează Amna după ce a plecat de la Survivor

La revenirea în țară, Amna a ajuns pe mâna medicilor. Cântăreața în vârstă de 36 de ani a fost oiperată din cauza unor probleme pe care le avea cu bila încă de dinainte de a porni spre Republica Dominicană pentru a participa la emisiunea ”Survivor România”. Acum, însă, se pare că artista se simte bine. Ea a fost surprinsă de fotoreporterii Impact.ro ieșind dintr-o benzinărie.

Imaginile o arată pe Amna îmbrăcată cu o pereche de blugi și un tricou negru, semn că artista n-a avut răbdare să îmbrace o haină groasă doar pentru drumul de la mașina ei către benzinărie și înapoi. Încălțată cu pantofi sport și cu un ghiozdan mare pe un umăr, Amna a ieșit din magazin cu un pachet de șervețele umede și o sticlă cu apă plată, printre altele. Fără să uite să poarte o mască de protecție regulamentar, artista și-a sprijinit la un moment dat telefonul mobil de un umăr, deoarece avea mâinile prea ocupate.

EXCLUSIV FOTO. Cum se consoleaza Amna dupa ce a plecat de la Survivor. Imagini in premiera cu artista
Amna

Prin ce momente cumplite a trecut Amna la întoarcerea de la Survivor România

Recent, Amna și-a anunțat fanii că a fost operată din cauza unor probleme cu bila. Starea ei de sănătate s-a agravat după ce a revenit în țară, după ”Survivor România”, motiv pentru care a avut nevoie de o intervenție chirurgicală. Cântăreața le-a transmis un mesaj fanilor ei imediat după ce a ieșit din secția de Terapie Intensivă. Ea s-a externat luni, 15 februarie, când a și publicat o fotografie pe Instagram și câteva cuvinte de mulțumire pentru medicul care a operat-o.

”Dragii mei, am ieșit de la Terapie Intensivă chiar acum jumătate de oră. Știu că așteptați răspunsul meu, să vă spun cum sunt. Operația a ieșit super. Mulțumim lui Dumnezeu că nu au fost complicații. Dureri am, bineînțeles”, le-a transmis Amna fanilor ei. ”Prima zi după operație! Sper ca încet, încet să mă pun pe picioare, chiar dacă durerile sunt încă mari”, a scris ea, a doua zi.

Amna, despre ce nu are voie să facă: ”Avem de lucru”

În urmă cu două zile, Amna a publicat o altă fotografie în care apare la sală. În descriere, vedeta le-a mărturisit fanilor că îi este dor de antrenamentele pe care obișnuia să le facă. Cântăreața mai are de îndurat încă trei săptămâni fără sport, timp în care trebuie să urmeze un regim recomandat de medici și să se odihnească cât mai mult. ”La partea cu odihna, avem de lucru”, a spus ea.

Cu toate acestea, miercuri, de Dragobete, Amna a fost fotografiată de fiul ei afișând un zâmbet larg. Îmbrăcată lejer, cu o pereche de blugi albaștri și cu o bluză animal print, vedeta s-a lăsat pozată în timp ce se relaxa direct pe parchet, într-o încăpere, desculță și cu câteva baloane colorate în spatele ei.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...