EXCLUSIV FOTO. Cum reușește Alina Chivulescu să înnebunească bărbații și la 47 de ani. Imaginile surprinse cu Bela din La Bloc în București

Iancu Andreea / 21.02.2021, 12:25

Alina Chivulescu a devenit cunoscută după ce s-a numărat printre protagoniștii serialului La bloc, în care a interpretat rolul Belei, iubita Americanului. Totodată, frumoasa vedetă și-a uimit fanii cu scenele indecente din filmul Selfie 69, dar și din cadrul altor producții cinematografice. Chiar dacă urmează să împlinească 47 de ani, Alina Chivulescu arată incredibil, dovadă fiind imaginile cu vedeta surprinse de reporterii impact.ro pe străzile din București.

Într-o formă de invidiat, chiar și la 47 de ani. Cum arată Alina Chivulescu, actrița care a înnebunit bărbații cu scenele intime din filme

Actrița Alina Chivulescu este în general o prezență discretă, nefiind prea mult în atenția publicului în ultima vreme. Totuși, farmecul vedetei, pe care fanii l-au putut admira în cadrul rolului care a consacrat-o, din serialul La bloc, nu a pălit în fața trecerii timpului. La cei aproape 47 de ani, Alina este o femeie frumoasă, care întoarce privirile chiar și într-o zi obișnuită, pe străzile din București. Îmbrăcată lejer, în negru din cap până în picioare, actrița a fost surprinsă de reporterii impact.ro în zona Hala Traian și putem afirma fără probleme că Alina Chivulescu este în continuare o femeie frumoasă.

Actrița a reușit să se mențină și să arate excelent. Iar o dovadă clară sunt scenele deocheate în care Alina a apărut de-a lungul timpului, în diferite producții cinematografice. Cu un trup fără cusur, multă încredere în sine și talent actoricesc, Alina Chivulescu a demonstrat că vârsta este doar un număr. Vedeta a stârnit imaginația bărbaților cu ipostazele intime în care a apărut în filme precum Selfie 69 sau Alien Abduction: Intimate Secrets. Cel mai probabil, unul dintre factorii unei siluete de invidiat este și dragostea adevărată, pe care Alina i-o poartă lui Dan Chișu. Povestea de iubire dintre cei doi este una demnă de un scenariu de film.

Actrița și Dan Chișu trăiesc o poveste de dragoste de ani buni
Actrița și Dan Chișu trăiesc o poveste de dragoste de ani buni

Cuplul Alina și Dan Chișu, dovada că iubirea învinge

Viața amoroasă a Alinei Chivulescu se învârte în jurul a două nume: Mihai Cuptor și Dan Chișu. Primul dintre ei i-a fost soț actriței timp de patru ani, din anul 1999. Alina și omul de afaceri au împreună un fiu, pe nume Mickael, care a fost însă crescut de mama sa după divorțul cuplului. După zece ani de relație, Alina Chivulescu și Mihai Cuptor au decis să pornească pe drumuri separate, după ce au existat speculații cu privire la adulter din partea bărbatului. Totodată, nici scenele erotice din filmele în care a jucat Alina nu i-ar fi picat bine fostului său soț.

Chiar dacă părea că nu va mai găsi dragostea, Alina Chivulescu a revenit la una dintre iubirile sale, Dan Chișu. Cei doi au fost împreună o perioadă, însă nefiind pregătiți pentru o relație serioasă, ambii au decis să rupă legătura. Ulterior, pasiunea a fost reaprinsă în 2014, iar în anul 2018, Alina și Dan Chișu și-au recunoscut sentimentele și au spus DA în fața Ofițerului de Stare Civilă. În ciuda diferenței de vârstă de 20 de ani dintre cei doi, cuplul rezistă și se înțelege de minune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI