EXCLUSIV FOTO. Cine e, de fapt, bărbatul care e în fiecare zi lângă fosta soție a lui Mihai Constantinescu. Mihaelei îi merge foarte bine acum

Iancu Andreea 15.02.2021, 13:16

Mihai Constantinescu s-a stins din viață în luna octombrie a anului 2019, în urma unor afecțiuni la nivelul inimii. În ciuda faptului că a plecat dintre noi la vârsta de 73 de ani, cântărețul și compozitorul a dus o viață frumoasă, a creat piese celebre și a iubit mult. Regretatul artist a fost căsătorit de două ori, ducându-le la altar pe Mihaela Constantinescu și ulterior, pe Simona Secrier. Pentru că mariajul lor a fost unul extrem de discret, puțini cunosc detalii despre fosta soție a lui Mihai Constantinescu.

Mihai și Mihaela Constantinescu, o căsnicie discretă

Timp de 28 ani, celebrul artist și compozitor a format un cuplu cu Mihaela Constantinescu. Fosta parteneră a celui care aducea optimism și un strop de copilărie în sufletul tuturor prin piesa “O lume minunată” a divorțat de solist în anul 2003, după un episod tensionat între cei doi. Cântărețul ar fi avut o escapadă cu Anastasia Lazariuc, iar fosta soție a lui Mihai Constantinescu i-ar fi surprins pe cei doi împreună.

Ulterior, după divorțul de artist, aceasta s-a cuplat cu un italian seducător, pe care l-a cunoscut în Sicilia. În ciuda diferenței de vârstă de 4 ani, cei doi formau un cuplu perfect. Mihaela Constantinescu mărturisea pentru click.ro că a fost dragoste la prima vedere, italianul reușind să păstreze o pasiune aprinsă în cuplu prin gesturile romantice.

Nu ne-am logodit, el m-a cerut de soţie, dar nu vreau să mă mai căsătoresc. E o relaţie frumoasă, dragostea cu un italian e incomparabilă. Aşa cum spunea şi Angelina Jolie, italienii fac totul altfel. Mă aşteaptă la aeroport, ne plimbăm ţinându-ne de mână. După părerea mea, cea mai elevată formă de a demonstra iubirea e sărutul. Maurizio sărută foarte bine, aşa m-a şi cucerit, mărturisea fosta soție a lui Mihai Constantinescu pentru sursa citată.

Mihai Constantinescu, alături de Mihaela Constantinescu și Simona Secrier
Mihai Constantinescu, alături de Mihaela Constantinescu și Simona Secrier

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, în relații bune cu văduva artistului

Totuși, relația dintre Mihai Constantinescu și fosta sa soție a rămas una bună, chiar dacă artistul a decis ulterior să oficializeze iubirea față de Simona Secrier, cea de-a doua sa nevastă. Ba mai mult, ambele femei s-au cunoscut și chiar s-au înțeles bine. Mihai și cele două obișnuiau să petreacă timpul împreună, ieșind la restaurant. Chiar dacă compozitorul a ales să facă pasul cel mare pentru a doua oară, alături de Simona Secrier, el și-a dorit ca cele mai importante femei din viața sa să se înțeleagă.

Important e să te înţelegi cu omul de lângă tine. Vom face actele pentru că aşa e bine să fie, aşa vrea societatea. Nu am făcut asta până acum pentru că nu ne-a preocupat, spunea artistul în urmă cu mai mulți ani, la Antena Stars, despre decizia celui de-al doilea mariaj.

Cum a apărut recent Mihaela Constantinescu. Cine este bărbatul alături de care fosta soție a artistului a fost surprinsă

Astăzi în vârstă de 60 de ani, fosta soție a lui Mihaela Constantinescu se menține într-o formă de invidiat. Aceasta a fost surprinsă de reporterii impact.ro în fața unui mall important din București, unde a fost așteptată de propriul său șofer. Proprietara unui Range Rover de toată frumusețea a făcut o serie de cumpărături la un magazin cu produse pentru copii, iar apoi a fost dusă de bărbat la biroul din zona Dorobanți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI