EXCLUSIV FOTO Amna, lăsată în ”paragină” după divorț. Cum a fost surprinsă într-un magazin din Pipera. Oamenilor nu le-a venit să creadă

Ioana Bucur 28.12.2020, 14:09

Amna a fost surprinsă într-o situație stânjenitoare, în fața unui magazin din Pipera, de paparazzi Impact.ro. Viața artistei s-a schimbat complet după divorț, așa cum se vede în imaginile obținute, în exclusivitate de redacția Playtech-Impact.

Cum a fost surprinsă Amna într-un magazin din Pipera

Se pare că Amna are nevoie de un bărbat în casă, după divorț. Artista a fost suprinsă, în prima zi de Crăciun, luptându-se cu un bax de apă plată și alte cumpărături făcute într-un magazine din zona Pipera.

Îmbracată sport, în negru, și cu masca de protecție pe față, Amna nu a fost recunoscută de bărbații care intrau și ieșeau din magazine, artista fiind nevoită să aștepte ca aceștia să iasă din magazin, înainte să poată intra și ea să își facă cumpărăturile.

Imaginile exclusive, în galeria foto de mai sus.

Amna are toate motivele să fie o mămică mândră! Fiul ei, David, îi calcă deja pe urme. Cei doi au lansat prima piesă împreună – „Fix așa cum ești”

Începutul lunii decembrie a adus o premieră în cariera sa. Amna a lansat „Fix așa cum ești”, prima piesă alături de fiul ei, David. Colaborarea inedită a fost primită cu brațele deschise de fanii artistei. Piesa este o mărturie emoționantă despre rolul de mama și dragostea fără asemănare ce o leagă de micuțul David.

Fiul Amnei i-a moștenit talentul, dovedindu-și abilitățile muzicale și șarmul încă de la primele versuri. „Fix așa cum ești” reprezintă, de fapt, debutul lui David în muzică. Versurile vorbesc despre dragoste, inocența copilăriei, iar „schimburile de replici” dintre Amna și puștiul dau o doză de umor și, totodată, gingășie piesei. Chiar dacă Amna pare că îl ceartă pe micuț din cauza „năzbâtiilor” tipice vârstei, relația lor este perfectă fix așa cum este și niciunul dintre ei nu ar schimba absolut nimic.

„> este prima piesă pe care am lansat-o cu băiețelul meu și sunt foarte emoționată. David m-a ajutat la această piesă, a compus împreună cu mine într-o seară când ne jucam. Sunt foarte, foarte mândră de el și mă bucur enorm că îmi calcă pe urme”, a povestit Amna, citată de traiestemuzica.ro.

Regretele unei căsnicii eșuate

Amna și fostul ei soț au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Acum, după o căsnicie de aproape nouă ani au rămas doar amintirile și, cel mai important, fiul lor, David, pentru care cei doi își doresc să fie „părinți minunați, responsabili”.

„E bine să trăieşti fiecare moment ca şi cum ar putea fi ultimul în acea căsnicie, pentru că uneori ne relaxăm şi ni se pare că e forever and ever. Dar nu e aşa. Nu contează când au apărut problemele, cu siguranţă nu sunt genul de femeie care, dacă dă de greu, fuge imediat. Am făcut tot ce mi-a stat mie în putinţă să fie bine. Suntem doi oameni buni care s-au căsătorit din iubire, asta e cea mai tristă parte. Care au crescut foarte mult împreună, aici e partea dureroasă. Fiinţa care a venit din iubirea noastră este David, pe care îl iubim şi îl preţuim foarte mult. Ne dorim din suflet să fim nişte părinţi minunaţi, responsabili. Eu şi Cristi ne respectăm, cred că e foarte greu să faci asta după un divorţ. Ăsta e cel mai greu test. Să rămânem până la bătrâneţe părinţi responsabili pentru David. Să fim înţelepţi”, a declarat Amna la o emisiune tv.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...