EXCLUSIV: Fostul soț al Mariei Marinescu, din nou în spatele gratiilor! A primit ani grei de închisoare. Foto

Redacția IMPACT 14.02.2020, 13:44
EXCLUSIV: Fostul soț al Mariei Marinescu, din nou în spatele gratiilor! A primit ani grei de închisoare. Foto

Fostul soț al Mariei Marinescu a primit o lovitură foarte grea din partea judecătorilor, fiind iarăși în fața unei sentințe îndelungate, pe care o va avea de ispășit. Creatoarea de modă are în prezent o familie numeroasă, formată dintr-un partener iubitor și cinci copii.

Fostul soț al Mariei Marinescu, din nou în spatele gratiilor!

Maria Marinescu uimea o țară întreagă în 2012, atunci când anunța că se căsătorește cu un om de afaceri de origine franceză, Frank Colin. În același an s-a născut și fiul lor, însă fericirea nu a durat prea mult, pentru ca în 2013, Frank a fost arestat pentru trafic de droguri într-un dosar devenit celebru in toată lumea: Air Cocaine. Au urmat trei ani foarte grei pentru afacerist – a fost înjunghiat în închisoare, iar mai apoi Maria a decis că vrea să divorțeze.

EXCLUSIV Fostul soț al Mariei Marinescu, din nou în spatele gratiilor! A primit ani grei de închisoare. Foto
Frank Colin, fostul soț al Mariei Marinescu, a primit o condamnare la 12 ani de închisoare

Frank Colin a primit ani grei de închisoare

În 2016, Frank a reușit să obțină eliberarea din închisoare până la pronunțarea sentinței, însă norocul nu i-a surâs mult timp, pentru că, anul trecut, el a fost condamnat de o judecătorie din Franța la 12 ani de închisoare. Deși a încercat să convingă autoritățile că era agent sub acoperire și că fusese infiltrat pentru a destructura una dintre cele mai mari organizații de droguri din lume.

Dovezile aduse pentru a susține declarațiile lui nu i-au convins pe judecători, Frank se află în acest moment după gratii, acolo unde va mai rămâne cel puțin șase ani de acum încolo, transmit sursele Impact. La proces a fost chemată și Maria Marinescu, care a declarat că nu știa nimic despre afacerile celui care la acel moment îi era soț.

Și-a refăcut viața alături de Alin Petrache

În 2015, Maria Marinescu a decis să pună punct mariajului cu Frank Colin, iar șase luni mai târziu, s-a recăsătorit cu Alin Petrache, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român. În 2017, cei doi au devenit părinții unui băiețel, botezat cu numele de Iacob. Împreună, aceștia au cinci copii: Alin are trei fiice din prima căsnicie, iar Maria îl are pe Levin, băiatul ei și al lui Frank Colin.

Urmăriți Impact.ro și pe