EXCLUSIV Fiul unei soliste și-a tatuat pe piept chipul fratelui mort. De ce a recurs la acest gest care-ți dă fiori reci

Carmen Andrei 28.12.2020, 21:03

Cuplul de artiști Carmen Doina și Ilie Ghețu au trecut, în urmă cu doi ani, printr-o durere fără margini. Băiatul lor cel mic, Ioan Eduardo, s-a stins din viață la doar 25 de ani, după o lungă și nedreaptă luptă cu o boală nemiloasă, cancerul abdominal.

Fiul unei soliste și-a tatuat pe piept chipul fratelui mort

Solista, supranumită și ”Regina muzicii balcanice”, ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru impact.ro, că ultimul ei videoclip a fost filmat chiar în fosta cameră a lui Eduardo. Și că fiul cel mare al femeii îndoliate, Alex, și-a impresionat apropiații cu gestul său, acela de a-și tatua pe piept chipul fratelui mort. Dezvăluirile lui Carmen Doina Ghețu îți dau fiori reci.

Carmen Doina Ghețu, o cunoscută solistă din Galați, fără de care nu se dă starul vreunei nunți, are o poveste de viață impresionantă. A trecut prin cea mai mare durere, aceea de a-și vedea fiul cum se stinge din viață, de la o zi la alta, din cauza unui cancer galopant: ”Eduardo a avut cancer abdominal, sunt foarte puține astfel de cazuri, cam 27, în Europa, a fost tratat de cei mai buni medici din Italia, dar fără rezultate. Am organizat și un spectacol cu mulți artiști, pentru a face rost de suma de 150.000 de euro, care îi putea salva viața. Dar, atât a fost menirea lui pe Pământ. Poate că e mai bine că l-a luat Dumnezeu, ca să scape de dureri, vedeam cum îi crapă carnea, tumoarea abdominală crescuse enorm”, ne-a declarat Carmen, care seara este artist, iar ziua lucrează ca jurist.

Fiul unei soliste si-a tatuat pe piept chipul fratelui mort

Carmen a filmat videoclipul ”Vorbește lumea” în camera fiului decedat

Solista i-a dedicat o melodie fiului plecat mult prea devreme din această lume: ”Am filmat clipul piesei ”Vorbește lumea”,  atât în cabinetul meu de jurist, cât și în camera lui, care a rămas neschimbată. Sunt toate pozele lui adunate, e un adevărat altar. Dimineața îmi fac acolo rugăciunea, rog și arhanghelii să ne vegheze. Trebuie să mergem mai departe. Sufăr, dar nu vreau să mă vadă de Sus numai plângând. Îi păstrăm vie amintirea. Vorbesc cu el, ca și cum ar fi în preajmă. Când nu găsesc ceva prin casă îl întreb: ”Măi, unde am pus mapa aia?” Și, brusc, o găsesc. Nu îl văd, nu-l aud, dar îl simt în preajmă. Când plec la drum cu mașina și conduc, mă gândesc că e în dreapta mea și îi povestesc ce văd. Poate mi-e mai ușor așa. Să-l știu în preajmă. Merg des la cimitir, acolo îmi vărs of-ul. Cred că există o lume paralelă, din păcate noi nu-i putem vedea”.

Alex și-a tatuat chipul frățiorului, ca să-l simtă mereu la piept”

Carmen mai are un fiu, stabilit în Spania, pe Alexandru Irinel, în vârstă de 35 de ani: ”Alex mă sună mereu, ne dăm rețete prin telefon. Alex și-a tatuat pe piept chipul fratelui, după o poză dragă nouă, din mare dragoste și din respect, în același timp. Ei nu s-au jignit niciodată. Eduardo îl simțea pe Alex ca pe un protector. S-a tatuat la un salon din România, ca să-și țină frățiorul la piept. Alex m-a rugat să-i aduc în Spania niște pământ de la mormântul lui Eduardo, ca să-l țină într-o jardinieră cu flori”, a mai adăugat Carmen Ghețu sau Karmella, pe numele ei de scenă, pentru impact.ro.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI