Exclusiv: Fiul lui Dincă, gest controversat după ce polițiștii i-au impus control judiciar. Motivul nebănuit pentru care a părăsit țara

Redacția IMPACT 21.01.2020, 15:06
Exclusiv: Fiul lui Dincă, gest controversat după ce polițiștii i-au impus control judiciar. Motivul nebănuit pentru care a părăsit țara

După ce la sfârșitul anului 2019 a agresat mai mulți cameramani tv în fața Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), fiul lui Dincă a luat o decizie controversată. El a părăsit țara, deși polițiștii i-au impus control judiciar. Motivul i-a luat pe mulți prin surprindere.

Exclusiv: Ce a făcut fiul lui Dincă, după ce polițiștii i-au impus control judiciar

La mijlocul lunii decembrie 2019, comportamentul lui Daniel, fiul lui Dincă , a scandalizat o țară întreagă, după ce aceasta a agresat mai mulți cameramani tv chiar în fața Consiliului Național al Audiovizualului.

Jurnaliștii, însoțiți de operatori tv, au încercat să-i adreseze întrebări lui Daniel cu privire la cazul Caracal, în care este implicat tatăl său – Gheorghe Dincă, dar aceasta a devenit brusc agresiv și a atacat echipele de filmare.

Imagini privind comportantul lui Daniel Dincă au devenit publice, care arată latura agresivă a acestuia. În plus, la acel moment, Antena 3 și RTV au anunțat că vor depune plângere penală împotriva bărbatului. Lucru care s-a și întâmplat.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti au anunțat în acea perioadă că Daniel Dincă este urmărit penal pentru lovire și alte violențe, fiindu-i impus control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Cu toate acestea, potrivit surselor Impact , fiul lui Dincă ar fi părăsit țara.

„La data de 17.12.2019, în jurul orei 15:00, în timp ce se aflau în spatele Ministerului Comunicatiilor și Societății Informaționale din Bucureşti, B-dul Libertăţii, nr. 14, sector 5, inculpatul Dincă Gheorghe Daniel ar fi agresat-o fizic, lovind-o în zona capului pe persoana vătămată P.C. fără ca această persoană să necesite pentru vindecare zile de îngrijiri medicale, iar la aceeaşi dată ar fi agresat-o fizic, lovind-o în zona capului pe persoana vătămată U. I. V. care a necesitat pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale”, sunt informații care apar într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti.

Gheorghe Dincă se află în Penitenciarul Craiova, după ce dosarul Caracal a fost trimis în judecată
Gheorghe Dincă se află în Penitenciarul Craiova, după ce dosarul Caracal a fost trimis în judecată

Motivul nebănuit pentru care se poate plimba liber prin Europa

Deși, a primit control judiciar, fiul lui Dincă ar fi plecat din țară, lucru pe care l-a făcut de urgență și sora sa, Daniela. Conform informațiilor obținute de Impact, Daniel Dincă este cetățean italian, cu rezidență în casa unui bărbat denumit Andrea Lovo Albiero.

În cazul controlului judiciar, de regulă, inculpatul nu trebuie să depășească o anumită limită teritorială. De altfel, inculpatul cât timp se află sub control judiciar, trebuie să se prezinte la organul de urmărire penală de câte ori este chemat și să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura cu privire la schimbarea locuinței.

Dacă inculpatul încalcă obligațiile care i se impun, procurorii pot cere arest preventiv. Rămâne de văzut însă ce condiții i-au pus oamenii legii lui Daniel Dincă pe perioada controlului judiciar și dacă acesta i-a informat cu privire la faptul că a părăsit țara.

Urmăriți Impact.ro și pe