EXCLUSIV. FCSB, abandonată de Gigi Becali. Patronul se retrage la mănăstire și nu a mai dat pe la echipă de șase luni

Alexandra Andrei 17.11.2020, 18:17
EXCLUSIV. FCSB, abandonată de Gigi Becali. Patronul se retrage la mănăstire și nu a mai dat pe la echipă de șase luni

Imediat după botezul nepoatei sale, Gigi Becali a făcut un pas înapoi, părăsind lumina reflectoarelor. S-a evaporat, practic, din spațiul public, renunțând la intervențiile lui favorite de la televiziunile de sport și chiar și la televiziunile de știri.

Vrea să preia portofoliul de sarcini al Ministerului Sănătății

O vreme s-a spus că ar fi fost infectat cu noul coronavirus și este la izolare, lucru negat de toată lumea, apoi chiar latifundiarul din Pipera a ținut să facă lumină în poveste.

Vorbiți voi, tată, că sunteți tineri, duceți voi războaie… Eu m-am retras, vreau să stau liniștit acum, să mă bucur de nepoata mea, să petrec cu familia. Nici măcar televizor nu mai am în cameră, ies afară, mai deschid la un meci și cum se termină, îl opresc imediat.”, a mărturisit Becali în urmă cu câteva luni.

Lumea a strâmbat puțin din nas și n-a crezut în vorbele patronului FCSB. Și cum ar fi putut să creadă când anunțul acesta, al retragerii din viața publică, apare periodic, și cum apare, devine rapid istorie fiindcă Becali revine în prim plan?

Nici de data aceasta nu a fost altfel, la prima înfățișare când a fost vânat de presă, la instanță, milionarul a anunțat că vrea să ia pe cont propriu portofoliul de la Sănătate: vrea să aducă medicamente anti-coronavirus din India și din Rusia și a făcut scrisoare de intenție la ruși pentru vaccin. Apoi l-a “tăvălit” pe finul Rădoi de la națională și i-a cerut să-și dea demisia.

FCSB, abandonata de Gigi Becali. Patronul se retrage la manastire
FCSB, abandonata de Gigi Becali. Patronul se retrage la manastire

Nu a mai trecut pe la echipă de astă-vară

Evident că asta s-ar putea traduce și prin prisma măsurilor restrictive și prin faptul că la FCSB a fost în mod constant focar de Covid 19. Doar că este limpede că nu la asta se referă oamenii lui Becali atunci când spun că fără el acolo, lumea e mai relaxată la echipă.

Relaxarea jucătorilor și a staff-ului se poate observa de asemenea și în joc, și se poate ghici chiar și din absența reacțiilor guralivului Becali, care, în general, obișnuia să-și dea cu părerea despre orice. Acum, Becali nu mai comentează nici despre fotbaliștii lui și a spus și că îi pare rău că a vorbit urât la adresa finului de la națională.

Adevărata bombă va exploda, însă, curând, susțin apropiați ai familiei, care au dezvăluit, pentru Playtech.ro, planurile secrete ale lui Gigi, care se pregătește să se retragă de tot! Nu doar din viața publică, Becali are de gând să se retragă cât mai curând la mănăstire, un lăcaș din județul Vâlcea, mai exact. Iar cei din jurul lui sunt convinși că de data aceasta, doar Dumnezeu îi mai poate zădărnici planul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...