Exclusiv. Emoții imense pentru Cristi Borcea în aceste zile. E vorba de familia afaceristului

Alexandra Andrei 25.03.2020, 20:57
Exclusiv. Emoții imense pentru Cristi Borcea în aceste zile. E vorba de familia afaceristului

După cinci ani în care a fost încarcerat în închisoare, Cristi Borcea a reușit să ajungă acasă la soția lui, Valentina Pelinel și la cei trei copii. Fostul președinte al lui Dinamo nu a reușit să se bucure de libertate pentru că, din noiembrie și până în februarie, acesta a fost internat în diferite spitale din Europa pentru a se trata de diverse afecțiuni care i-au pus viața în pericol în ultimii ani.

Emoții mari pentru Cristi Borcea în aceste zile. Sora lui, în mijlocului focarului de infecție din Germania

Atunci când credea că se va putea bucura, în sfârșit, de viață, pandemia a început să facă ravagii în întreaga lume. Între timp, în România a fost instaurată starea de urgență, iar cetățenii sunt obligați să stea în izolare la domiciliu. Același lucru l-a făcut și Cristi Borcea, care s-a asigurat că toți cei nouă copii sunt în siguranță și nu vor ieși din casă decât pentru urgențe majore, însă, nici măcat în aceste condiții, afaceristul nu poate răsufla ușurat.

Cristi Borcea, alături de Valentina Pelinel. Afaceristul are emoții mari pentru tatăl și sora lui în aceste zile
Cristi Borcea, alături de Valentina Pelinel. Afaceristul are emoții mari pentru tatăl și sora lui în aceste zile

Motivul? Tatăl acestuia, Stere Borcea, are grave probleme de sănătate și a fost internat de nenumărate ori în spital. Bărbatul are montate trei bypas-uri la inimă, are artrită, a fost operat de hernie de disc și are grave probleme cu prostata. Fostul președinte al lui Dinamo își face extrem de multe griji și pentru sora lui, Ștefania, care locuiește alături de familie într-o provincie din sud-vestul Germaniei, o zona cu multe cazuri pozitive pentru noul virus.

A donat 100.000 euro pentru spitalul Matei Balș

Valentina Pelinel a anunțat zilele trecute că ea și Cristi Borcea să doneze suma de 100.000 euro către spitalele din România, care se luptă cu pandemia: „Dragii nostri, fiți solidari! Familia Borcea, prin eforturi personale si cu sprijinul financiar al companiilor unde acționează, a initiat procedura legala de donatie catre spitale in valoare de peste 100 000 EURO. Banii vor fi distribuiti catre spitale incepand de azi si pana la sfarsitul lunii viitoare.

Cu toate că activitatea companiilor noastre este blocată din cauza acestei pandemii, am ales sa venim în ajutorul celor din sistemul medical pentru ca noi toți să fim în siguranță și protejați. Sperăm ca gestul nostru să rezoneze cu toți cei care au această posibilitate, pentru că toți suntem implicați și doar împreună prin eforturi personale concrete, putem fi solidari. Cu cât acționăm mai repede, cu atât lucrurile vor fi mai ușor de gestionat și putem reveni la o stare de normalitate. Toți suntem egali în fața acestei pandemii”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...