EXCLUSIV Drama neștiută a Elenei Chiriac de la Ferma. Concurenta de la Pro TV, desfigurată în bătaie

Elena Avramescu 22.10.2020, 19:10
EXCLUSIV Drama neștiută a Elenei Chiriac de la Ferma. Concurenta de la Pro TV, desfigurată în bătaie

În vârstă de 18 ani, sportiva a trecut prin momente dificile în 2015, atunci când a fost implicat[ într-o bătaie inițiată de cinci colege de școală. Impact.ro are toate detaliile

Cea mai tânără concurentă de la Ferma

În această perioadă, 18 persoane se află într-o locație secretă, izolați, și filmează pentru noul sezon al emisiunii Ferma. În ultimele zile, PRO TV a anunțat o mare parte dintre concurenții show-ului, printre care se numără și Elena Chiriac, o tânără de 18 ani, campioană națională la taekwoando, de o frumusețe uluitoare, studentă la actorie în Marea Britanie.

Deși acum cochetează cu moda, joacă în piese de teatru și reclame, dar face și performanță în sportul pe care îl practică, viața Elenei nu a fost mereu una ușoară. În urmă cu 5 ani, Elena a trecut printr-o experiență neplăcută. Ea a fost implicată într-o bătaie, inițiată de cinci fete mai mari de vârstă ca ea, iar tânăra a scăpat cu ajutorul bodyguarzilor de la un spital privat.

Drama neștiută a Elenei Chiriac de la Ferma
Drama neștiută a Elenei Chiriac de la Ferma

Colegele mai mari de școală au sărit să o bată

Pe atunci, sportiva a mărturisit că ar fi putut ajunge șifonată rău dacă nu stăpânea tehnici de autoapărare de taekwondo și nu interveneau bodyguarzii spitalului privat. Părinții Elenei au depus plângere la poliție, dar au făcut și sesizare la conducerea liceului cu pricina, acolo unde, atât ea cât și agresoarele ei învățau în acel moment.

Culmea, tot Elenei i-a fost scăzută nota la purtare. Părinții Elenei au decis să nu ducă în penal procesul ca să nu distrugă viitorul adolescentelor, așteptând ca liceul să le pedepsească pe agresoare. Dar s-au înșelat, agresoarele scăpând basma curată, deși erau recunoscute în școală pentru multe alte bătăi aplicate elevelor. În cele din urmă, Elena a decis să se mute la alt liceu si să continue să lupte pentru ceea ce își dorește.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI