Exclusiv: Drama nebănuită a Danielei Gyorfi. Motivul pentru care artista nu și-a mai văzut tatăl de 16 ani

Alexandra Andrei 24.05.2020, 17:46

Ai crede că are o viață perfectă, însă Daniela Gyorfi are dureri sufletești pe care puțini oameni le cunosc. Artista nu și-a mai văzut tatăl de 16 ani, deși locuiesc aproape unul de celălalt, iar impact.ro a aflat toate detaliile acestei povești dureroare.

Copilăria zbuciumată a Danielei Gyorfi

Pe când era doar o copilă, părinții Danielei Gyorfi s-au despărțit, iar ea a rămas în grija mamei. Despărțirea a făcut-o să plângă și să sufere enorm. Tatăl său, de profesie inginer, i-a rămas aproape artistei până în momentul în care acesta s-a recăsătorit și a mai făcut o fiică.

Din acel moment, Ion Dionisie Gyorfi a început să nu mai fie preocupat de soarta Danielei și, deși cântăreața a făcut tot posibilul pentru a păstra legătura cu tatăl său, acest lucru a fost imposibil.

“Părinții mei s-au iubit foarte mult, tata era fascinat de mama. Însă nu s-au mai înțeles și au preferat să se despartă, deși amândoi au suferit îngrozitor. Cea de-a doua soție a tatălui meu a știut toate aceste lucruri și nu a suportat ca tata să mai țină legătura cu mine. Nu am judecat, am încercat să înțeleg, am încercat și să mă apropii de ea, ca să pot vorbi cu părintele meu, mai ales după ce s-a îmbolnăvit”, ne-a povestit Daniela.

Daniela Gyorrfi ascunde în suflet de ani buni o suferință cumplită
Daniela Gyorrfi ascunde în suflet de ani buni o suferință cumplită

Artista nu știe dacă tatăl său mai trăiește

Artista mărturisește cu mâna pe inimă că cel mai mult regretă faptul că sora ei nu a dorit ca ele să aibă o legătură. Mai mult, Daniela dezvăluie care este cea mai mare durere a ei, dar și de când nu mai ține legătura cu părintele său.

„Sora mea este foarte deșteaptă, iar eu mi-am dorit să fim apropiate, dar nu s-a putut. M-a durut enorm că tata nu a dat un telefon să mă consoleze, atunci când a murit mama. Nu a trimis o coroană de flori, deși a fost soția lui.

Știu că și-ar fi dorit să o facă, dar nu a fost lăsat. Nu mai știu nimic de el de foarte mulți ani. Și-au schimbat toți numerele de telefon, nici nu mai știu unde locuiesc. Dar despre ce vorbesc? Nici măcar nu mai știu dacă tata trăiește. Ultima dată când am aflat vești despre el nu erau prea bune. El era extrem de bolnav. L-am iubit și îl iubesc și acum, este părintele meu”, ne-a mai spus artista.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...