EXCLUSIV Drama fără margini a solistei de la ”Cireșica”. Își caută cu disperare cei doi copii pe care nu i-a mai văzut de 23 de ani

Simona Ecovoiu 05.12.2020, 09:04

Drama fără margini a solistei de la ”Cireșica”. Cristiana Dorin (52 de ani), solista care pe vremuri încingea petreceri la ”Cireșica”,  localul de pomină din Olimp, unde printre mesenii marca VIP se număra adesea și petrecărețul Traian Băsescu, are o viață de telenovelă. De 11 ani cântă cu pastilele pe bază de morfină în buzunar, fiind diagnosticată cu cancer osos.

Drama fără margini a solistei de la ”Cireșica”

Însă, cea mai mare durere a ei este una sufletească. Cristiana speră ca, prin intermediul impact.ro, să-și găsească cei doi copii, rămași acum 23 de ani, în custodia fostului soț, un arhitect din Cipru: ”Nu mi-am văzut copiii de 23 de ani, ei locuiesc în Cipru, la Larnaca, fostul soț mi i-a luat când erau mici, în urma unei decizii judecătorești. Am făcut toate demersurile să îi găsesc, mor de dorul lor! Poate vor citi mesajul meu, pe Internet. Mama lor îi așteaptă să îi strângă la piept!”.

”Fostul soț îmi deschisese în Cipru un magazin de bijuterii din aur. Nu m-a mai lăsat să cânt, era gelos, eram foarte frumoasă”

Cristiana Dorin este un munte de durere. Nu și-a văzut cei doi copii de mai bine de 23 de ani și orice încercare de a îi reîntâlni a fost zadarnică. Ea speră ca Alexandru, care acum are 28 de ani, și Maria (26 de ani) să se îndure de suferința ei și să îi dea un semn, cât de mic. Povestea de viață a Cristianei, solista care doar pe scenă mai are puterea să zâmbească, este copleșitoare: ”În 1990, am plecat în Grecia, să cânt. La Santorini, l-am cunoscut pe viitorul meu soț, inginer arhitect în construcții. Era cam cu 20 de ani mai mare decât de mine. Apoi, după căsătorie, ne-am mutat la Larnaca, în Cipru, unde el mi-a deschis un magazin de bijuterii din aur. Nu m-a mai lăsat să cânt, era gelos, eram foarte frumoasă, nu voia să mai urc pe scenă. Apoi au venit copiii noștri, Alexandru și Maria ”, își începe ea mărturisirile, în exclusivitate pentru impact.ro.

Drama fara margini a solistei de la Ciresica
Solista de la Ciresica

”L-am găsit pe soțul meu cu cea mai bună prietenă a mea, pe care o adusesem din România”

Când relațiile dintre solistă și soțul ei au început să scârțâie, Cristiana a revenit în România, împreună cu micuții ei: ”Aveam două locuri de muncă, ca translator de limbă turcă, iar seara cântam în restaurant. Copiii îi luam după mine, adormeau pe scaune, până închideam spectacolul. Apoi, când  m-am întors în Cipru, cu o zi înainte decât anunțasem, l-am găsit pe soțul meu împreună cu cea mai bună prietenă a mea. Eu o adusesem în Cipru, ca să-și facă un rost, să își găsească un loc de muncă, iar ea mi-a luat locul în casă”.

Fiica și fiul ei au rămas în custodia fostului soț: ”În ziua în care mi i-a luat erau ca două flori”

Solista a suferit un șoc atunci și a cerut divorțul, însă l-a obținut d-abia după opt ani, fostul soț făcând tot posibilul să o țină legată de el, în acte: ” Venea în România, la termenul fixat și spunea: ”Îmi iubesc soția”. Apoi pleca și mă făcea în toate felurile. A spus la divorț că nu am timp să-mi cresc copiii, pentru că am două locuri de muncă și așa mi i-a luat pe micuți, i-a dus în Cipru. De atunci, nu i-am mai văzut, erau ca două flori, a fost îngrozitoare despărțirea, mi-a sfâșiat inima!”. Celebra mămică n-a mai reușit să dea de ei:

”Fostul soț nu m-a mai lăsat să-mi văd copilașii. Nu mai am nici măcar o poză cu ei. Acum câțiva ani mi-a luat casa foc, am rămas și fără aceste amintiri! Dumnezeu mi-a dat doi copii, le-am dat toată dragostea mea și tot ce am avut mai bun. Am vrut să merg în Cipru, dar aveam interdicție, eram trecută pe o listă neagră de către fostul soț. Am încercat să îi găsesc și prin Ambasadă, degeaba. Dar nu mă las. Uneori, mai suna telefonul, dar nu zicea nimeni nimic, în sinea mea mă bucur, mi-am păstrat numărul vechi tocmai ca să dea de mine”. Artista Cristiana Dorin trăiește cu speranța revederii: ”Ce dor îmi e de ei, unde or fi în lumea asta? Or fi bine? Ce le-o fi spus fostul meu soț despre mine de i-a îndepărtat?”, se întreabă femeia, printre lacrimi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...