EXCLUSIV. Cum și-a făcut apariția în București ”Bebe Syda”. Detaliul care i-a făcut pe oameni să se uite lung după fosta rudă a lui Traian Băsescu

Mirabela Năstase 22.01.2021, 14:50

Bebe ”Syda” a fost surprins de către paparazzi Impact.ro pe străzile Capitalei. El este fostul cuscru al lui Traian Băsescu, tatăl lui Bogdan ”Syda” Ionescu, cel care a divorțat de Elena Băsescu în urmă cu aproximativ cinci ani și cu care are doi copii.

Cum și-a făcut apariția în București ”Bebe Syda”

Astfel că Bebe ”Syda” și-a făcut apariția în parcarea unui supermarket cu bolidul său de lux, în valoare de 150.000 de euro, mai exact un Mercedes s500 AMG. Cu părul grizonat spre alb, ușor adus de spate, Bebe ”Syda” purta regulmantar masca de protecție, semn că respectă în totalitate măsurile impuse de autorități, la vreme de pandemie. Bărbatul, puțin trecut de vârsta de 60 de ani, partenerul de table al lui Videanu, a cumpărat de la supermarket un bax de Corona, dar și alte produse, așa cum se poate vedea și în imaginile noastre. După ce Bebe ”Syda” și-a încărcat produsele în portbagajul luxosului automobil, acesta a plecat către imensa vilă pe care o deține în zona Tei.

Cine este Bebe ”Syda”

El este tatăl lui Bogdan ”Syda” Ionescu, fostul soț al mezinei fostului președinte al României, Traian Băsescu. Bogdan ”Syda” Ionescu și Elena Băsescu au divorțat în urmă cu aproximativ cinci ani, la notar, după patru ani de căsnicie. La momentul divorțului, niciunul dintre cei doi nu a dat detalii despre ce anume a dus la acest divorț. În urma căsătoriei lor au rezultat doi copii, Traian Jr. și Sofia.

Revenind însă la Bebe ”Syda”, împreună cu Dan Drăgoi, a fost director la Sidex International Ltd (Londra, Anglia). Acesta este și un apropiat al lui Adriean Videanu, iar Videanu l-a împrumutat chiar pe Ionescu cu suma de aproximativ 100.000 de euro.

În plus, Bebe ”Syda” a mai fost numit și în consiliile de administrație ale Petrom și Eximbank de ministerul lui Videanu, arată Ciao.ro. Însă nu a avut parte numai de lucruri bune în viața sa, întrucât, la un moment dat, numele său a apărut și într-un dosar instrumentat de către DIICOT. Este vorba despre un dosar de credite cu acte false, ce a înregistrat un prejudiciu în valoare de 81 de milioane de euro. Deși el a fost păstrat în postura de martor în dosar, au existat speculații conform cărora bărbatul ar fi garantat pentru firme ce luau credite cu acte false.

Bebe ”Syda” a iesit din supermarket
Bebe ”Syda” a iesit din supermarket

Fiul lui Bebe ”Syda” s-a însurat cu o turcoaică

În luna septembrie a anului trecut, presa din România scria despre căsătoria lui Bogdan ”Syda” Ionescu cu o turcoaică, pe nume Sheila. Evenimentul a fost unul restrâns, participând doar membrii familiei și prieteni foarte apropiați. Nunta propriu-zisă a avut loc însă în Turcia, la superbul palat Cirigan Palace Kempinski. Deși are acum o altă viață, Bogdan ”Syda” Ionescu a afirmat că menține o relație de prietenie cu fosta sa soție, Elena Băsescu, datorită copiilor care sunt la mijloc.

“Relația pe care am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități și anume copiii pe care îi avem împreună: Sofia Anais și Traian Jr. Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora, perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, ski, balet”, a declarat Bogdan ”Syda” Ionescu.

Urmăriți Impact.ro și pe